+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-E001 30ml kai keramik nebulizer cai teu penting pisan diffuser minyak


Rincian gancang
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-E001
sertifikasi:ISO9001-2015,CE, RoHS, UL, FCC, SGS 
Kuantitas Orde minimum:1potongan
Rincian bungkusan:33 * 49 * 53cm / 12pcs
Supply Pangabisa:buah 50000 per sasih


Panjelasan Produk

30ml kai keramik nebulizer waterless diffuser minyak penting

Fungsi sareng fitur utama:

● Didamel tina bahan alami dina bentuk saderhana 

● Desain kompak sareng gaya kalayan kontrol knoble

● Modeu halimun: 2jam-1menang / 2minit

● Nebulizer pikeun ngaleupaskeun émosi atanapi kanggo perawatan kaséhatan khusus sapertos asma sareng sababaraha minyak atsiri anu aya hubunganana

● Kalayan lampu wengi haneut LED pikeun ngaleupaskeun émosi atanapi ngurus orok

● Modeu cahaya: modeu langkung caang / surem / napas / pareum

● Pareuman otomatis nalika cai béak

● Bisa dianggo di bumi, sare, spa, gym.hotel jsb.


spésifikasi
kapasitas30ml MINYAK PENTING
kakuatan input12W
sora<35dB (A)
ngasupkeunAC100240V 50 / 60HZ
hasilDC24V / 0.5A 
materialKAYU + PP + SERAMIK
cahayaLampu LED wengi haneut
otomatis2jam-1min/ 2minit
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan109 * 103 * 163mm
beurat unit750g
Ukuran kotak warna210 * 205 * 170mm
paket12 PCS / ctn
ukuran karton64 * 43 * 37cm
NW / karton9.8  kgs
GW / kartonkgs 11.1


Taros Kami