+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri cai

SP-E001 30ml kai keramik nebulizer cai teu penting pisan diffuser minyak


Rincian gancang
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-E001
sertifikasi: ISO9001-2015,CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 1potongan
Rincian bungkusan: 33 * 49 * 53cm / 12pcs
Supply Pangabisa: buah 50000 per sasih


Panjelasan Produk

Kai 30 diffuser keramik neulizer cai XNUMX ml penting

Fungsi sareng fitur utama:

● Dijieun tina bahan alami dina bentuk anu sederhana

● Desain kompak sareng bergaya kalayan kontrol kenop

● Modeu kasalahan: 2-jam-1min <on> / 2min <off>

● Nebulizer pikeun ngaluarkeun émosional atanapi kanggo perawatan kaséhatan khusus sapertos asma sareng sababaraha minyak atsiri anu aya hubunganana

● Kalayan lampu wengi LED haneut pikeun émosi édisi atanapi perawatan orok

● Modeu terang : terang / diménsi / modeu pernaan / pareum

● Otomatis upami pareum cai

● Bisa dianggo di bumi, sare, spa, gym.hotel jsb.


spésifikasi
kapasitas 30ml OIL ESSENTIAL
kakuatan input 12W
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100240V 50 / 60HZ
hasil DC24V / 0.5A
material KAYU + PP + CERAMIK
cahaya Cahaya lampu LED panas
otomatis 2hours-1min/2min
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan 109 * 103 * 163mm
beurat unit 750g
Ukuran kotak warna 210 * 205 * 170mm
paket 12 PCS / ctn
ukuran karton 64 * 43 * 37cm
NW / karton 9.8 kgs
GW / karton kgs 11.1


Taros Kami