+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-USB15 120ml MINI diffuser USB elegan bodas


Rincian gancang
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-USB15
sertifikasi: ISO9001-2015,CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 1potongan
Rincian bungkusan: 40.5 * 40.5 * 17cm / 9pcs
Supply Pangabisa: 1buah 00000 per sasih


Panjelasan Produk

Médro 120 médius diffuser USB elegan

Fungsi sareng fitur utama:

● Desain kompak sareng bergaya sareng gelang silikon pikeun nangtung ajeg

● diffuser ultrasonic portabel nganggo garis USB

● Tombol umur panjang - Tiasa pencét kira-kira 100,000 kali

● diffuser Aroma pikeun ngaleupaskeun émosi atanapi kanggo kasehatan khusus sapertos asma

● Nganggo lampu Peuting LED pikeun pangiriman émosional atanapi perawatan orok

● Otomatis upami pareum cai

● Bisa dianggo di bumi, sare, spa, gym.hotel jsb.


spésifikasi
kapasitas 120ml
kakuatan input 12W
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100240V 50 / 60HZ
hasil DC24V / 0.5A
material ABS + PP
cahaya 7 lampu LED lampu
otomatis No
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan 98x98x120mm
beurat unit 750g
Ukuran kotak warna 128 * 128 * 150mm
paket 9pcs / ctn
ukuran karton 40.5 * 40.5 * 17cm
NW / karton kgs 3.5
GW / karton kgs 4.5


Taros Kami