+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-USB11 120ml Bangku Kewan Lucu Mini Minyak Intisari USB Aromaterapi diffuser


Rincian gancang
Tempat Asal:Shenzhen
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-USB11
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum:500 Potongan
harga:Negotiable
Rincian bungkusan:40 Potongan / karton
Waktos pangiriman:25-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran:50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa:buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

120ml Lucu Sato Wangun Mini Penting Minyak USB Aromaterapi Diffuser 

Fungsi sareng fitur utama:

1. DIFFUSER MINYAK & HUMIDIFIER MINYAK: tiasa dianggo salaku diffuser aromaterapi upami nambihan tetes minyak atsiri kana cai; lamun tanpa minyak, éta ogé pelembab pikeun ngajaga kalembaban kamar, hindarkeun kulit garing.

2. ngecas telepon USB: Antarmuka USB, telepon tiasa ditagihkeun nalika batréna maot

3. CAHAYA WENGI: Gradién multi-warna sareng modeu warna tunggal kalayan tampilan Gajah anu pikaresepeun bakal nyiptakeun pangalaman anu pikaresepeun pikeun kamar barudak mana waé. Lampu LED urang ngajaga unit ieu tina bahkan teu haneut pikeun kabaran. Anjeun tiasa milih warna anu khusus atanapi ngantepkeun siklusna laun ngalangkungan sababaraha warna anu endah.  

4.PASARGA UNTUK KELUARGA KABEH: BPA Gratis kalayan fitur pareum otomatis, tank cai 50mL / USB Powered (kalebet ari), salah sahiji jenis silikon anu aman sareng téknologi push button 1 gampang. Fitur kaamanan bawaan ngamungkinkeun diffuser pikeun pareum sacara otomatis nalika cai na entong. Ngajalankeun kontinyu dina hiji eusian cai salami 3-6 jam. Ampir jempé kusabab téknologi ultrasonik na.


spésifikasi
kapasitas120ml
sora<35dB (A)
hasilDC5V, 1A
materialABS + PP
cahayaLampu LED warni
Jilid kasalahan20-35ml / jam
Timing Terakhir3-6hours
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan165 * 77.4 * 155mm
beurat unit210g
Ukuran kotak warna167 * 80 * 157MM
paket40 buah / karton
ukuran karton568.5 * 42 * 34CM
NW / karton8.5kgs
GW / karton10kgs


Taros Kami