+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri USB & Mobil

SP-USB11 120ml Bangku Kewan Lucu Mini Minyak Intisari USB Aromaterapi diffuser


Rincian gancang
Tempat Asal: Shenzhen
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-USB11
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 500 Potongan
harga: Negotiable
Rincian bungkusan: 40 Potongan / karton
Waktos pangiriman: 25-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran: 50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

Minyak Bangkrut 120ml Manté Minyak Mini Pentingna Minyak Aromaterapi

Fungsi sareng fitur utama:

PELANGSAAN PELAJARAN & HUMIDIFIER: bisa dipaké salaku diffuser aromaterapi upami nambihan tetes minyak penting kana cai; upami tanpa minyak, éta ogé pelembut pikeun ngajaga kelembapan ruangan, nyegah kulit garing.

2.USB ngecas telepon: Antarmuka USB, telepon tiasa dieusi nalika batré maot

3. Cahaya Cahaya: Modél warna sareng warna warna tunggal sareng tampilan Gajah anu pikaresepeun bakal nyiptakeun pangalaman anu pikaresepeun pikeun ruangan anak. Lampu LED kami ngajagi unit ieu tina malah teu haneut kana kabaran. Anjeun tiasa milih warna khusus atanapi ngantepkeun siklus laun-laun ngalangkungan sababaraha hues endah.

4.SAFE UNTUK BANKAN KELUARGA: BPA Gratis sareng fitur otomatis-pareum, tank cai 50mL / USB Powered (kabel kalebet), salah sahiji jenis silikon anu aman sareng luhur 1 tombol téknologi push. Fitur kaamanan anu diwangun-gancang ngamungkinkeun diffuser pareum sacara otomatis nalika ngalir cai. Ngalampah sinambung dina hiji eusian cai salami 3-6 jam. Sacara maya jempé kusabab téknologi na ultrasonic.


spésifikasi
kapasitas 120ml
sora <35dB (A)
hasil DC5V, 1A
material ABS + PP
cahaya Lampu LED warni
Jilid kasalahan 20-35ml / jam
Timing Terakhir 3-6hours
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan 165 * 77.4 * 155mm
beurat unit 210g
Ukuran kotak warna 167 * 80 * 157MM
paket 40pieces / karton
ukuran karton 568.5 * 42 * 34CM
NW / karton 8.5kgs
GW / karton 10kgs


Taros Kami