+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Diffuser minyak SP-USB09 kompetitif


Rincian gancang
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-USB09
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS 
Kuantitas Orde minimum:1Piece
Rincian bungkusan:55.5x43.5x26cm / 60pcs
Supply Pangabisa:buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

Diffuser minyak tanpa cai anu kalapa 

Fungsi sareng fitur utama:

1. Tiasa nambihan minyak atsiri sareng péstisida

2. Portable kalayan ukuran alit sareng USB sambung

3. Desain anu saé sareng bunderan lampu LED pikeun hiasan

4. Powered by mobil, PC, bank kakuatan jsb.

5. Tiasa dioperasikeun ku batré garing

6. Cocog salaku kado leutik


spésifikasi
kapasitasteu
kakuatan input5W
sora<35dB (A)
ngasupkeunAC100-240V 50 / 60HZ
hasilDC5V / 1A
materialABS + PP
cahaya7 lampu LED lampu
otomatisNo
kasalametanOtomatis listrik-pareum nalika euweuh minyak
Ukuran satuanΦ97.5 * 51mm
beurat unit90g
Ukuran kotak warna13.7x10.4x6cm
paket60pcs / ctn
ukuran karton55.5x43.5x26cm
NW / kartonkgs 10
GW / kartonkgs 11


Taros Kami