+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri USB & Mobil

Diffuser minyak SP-USB09 kompetitif


Rincian gancang
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-USB09
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 1Piece
Rincian bungkusan: 55.5x43.5x26cm / 60pcs
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

Diffuser minyak tanpa cai kompetitif

Fungsi sareng fitur utama:

1.Can nambihan minyak atsiri sareng péstisida

2.Portable ukuran leutik sareng USB dihubungkeun

Desain 3.Beautiful sareng bunderan lampu LED pikeun hiasan

4. dikuatkeun ku mobil, PC, power bank jsb.

5.Can dioperasikeun ku batré garing

6.Tunteu salaku kado leutik


spésifikasi
kapasitas teu
kakuatan input 5W
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100-240V 50 / 60HZ
hasil DC5V / 1A
material ABS + PP
cahaya 7 lampu LED lampu
otomatis No
kasalametan Otomatis listrik-pareum nalika euweuh minyak
Ukuran satuan Φ97.5 * 51mm
beurat unit 90g
Ukuran kotak warna 13.7x10.4x6cm
paket 60pcs / ctn
ukuran karton 55.5x43.5x26cm
NW / karton kgs 10
GW / karton kgs 11


Taros Kami