+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-USB04 50ml USB Aroma Diffuser Ultrasonic Car Humidifier


Rincian gancang
Tempat Asal:Shenzhen
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-USB04
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum:500 Potongan
harga:Negotiable
Rincian bungkusan:30 Potongan / karton
Waktos pangiriman:20-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran:50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa:1buah 00000 per sasih


Panjelasan Produk

50ml USB Aroma Diffuser Ultrasonic Car Humidifier 

Fungsi sareng fitur utama:

1. Ultrasonic Cool Mist Mini Humidifier: Oscillate sareng nguraikeun cai kana molekul halimun tiis kelas nano, gancang nembus kulit anu ngadasar sareng ngagentos kulit garing.

2.Whisper-Tenang: Operasi Ultrasonik - Ngalembabkeun ruang tamu anjeun pikeun nyegah hawa garing, panas sareng flu anu mangaruhan jalma-jalma anu anjeun resep. Cegah kulit garing sareng pecah nalika usum salju garing atanapi kamar kaayaan hawa.

3.7 Lampu LED Ngarobih Warna: Lampu haté anu éndah pikeun ngagentos kacapean nalika nyetir. Anjeun gaduh pilihan nganggo diffuser nganggo atanapi henteu sareng lampu.

4.BPA Gratis & Cerdas Otomatis Pareum: Éta sacara otomatis pareum nalika cai aya handapeun garis lemah-cai pikeun mastikeun hirup anu langkung lami tibatan pegatna gampang.


spésifikasi
kapasitas50ml
sora<35dB (A)
ngasupkeunAC100-240V 50 / 60HZ
hasilDC5V
materialABS + PP
cahayaLampu LED warni
Jilid kasalahan20-35ml / jam
Timing Terakhir1-2hours
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuanΦ6.6 * 11.6cm
beurat unit360g
Ukuran kotak warna11.5 * 7.5 * 13cm
paket30 potongan / karton
ukuran karton42 * 38 * 32cm
NW / kartonkgs 11
GW / kartonkgs 12


Taros Kami