+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri USB & Mobil

SP-USB04 50ml USB Aroma diffuser Ultrasonic Car Humidifier


Rincian gancang
Tempat Asal: Shenzhen
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-USB04
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 500 Potongan
harga: Negotiable
Rincian bungkusan: 30 Potongan / karton
Waktos pangiriman: 20-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran: 50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa: 1buah 00000 per sasih


Panjelasan Produk

50mm USB Aroma diffuser Ultrasonic Car Humidifier

Fungsi sareng fitur utama:

1.Ultrasonic Cool Mist Mini Humidifier: Oscillate sareng ngaungkeun cai kana halimun beuleum nano-kelas halimun, gancang nembus dina kaayaan kulit sareng ngaleungitkeun kulit garing.

2.Whisper-Sepi: Operasi Ultrasonik - Ngabubarkeun rohangan hirup anjeun pikeun nyegah garing, hawa anu beresih sareng flu nginféksi anjeun anu dipikacinta. Nyegah kulit garing sareng dicétakan dina bulan usum garing atanapi kamar hawa.

3.7 Lampu LED-Ngobrolkeun Lampu: Lampu haté anu geulis pikeun ngeusian sayah nalika nyetir. Anjeun gaduh pilihan kanggo nganggo diffuser nganggo atanapi tanpa lampu.

4.BPA Free & Cerdas Otomatis Pareum: Éta otomatis dipareuman nalika cai handapeun garis cai-handap pikeun mastikeun hirup anu langkung panjang tibatan gampang ngejat.


spésifikasi
kapasitas 50ml
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100-240V 50 / 60HZ
hasil DC5V
material ABS + PP
cahaya Lampu LED warni
Jilid kasalahan 20-35ml / jam
Timing Terakhir 1-2hours
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan Φ6.6 * 11.6cm
beurat unit 360g
Ukuran kotak warna 11.5 * 7.5 * 13cm
paket 30 potongan / karton
ukuran karton 42 * 38 * 32cm
NW / karton kgs 11
GW / karton kgs 12


Taros Kami