+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri USB & Mobil

SP-USB01 120ml Wood Grain USB diffuser


Rincian gancang
Tempat Asal: Shenzhen
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-USB01
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 500 Potongan
harga: Negotiable
Rincian bungkusan: 24 Potongan / karton
Waktos pangiriman: 25-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran: 50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa: 1buah 00000 per sasih


Panjelasan Produk

120ml Kayu Gandum USB diffuser

Fungsi sareng fitur utama:

1.MULTI-FUNGSI: diffuser mini mini USB nyadiakeun seueur mangpaat. Anggo salaku diffuser portabel, hawa kantor nyegerkeun atanapi humidifier. Ngaleueut suasana kalayan seungit anu saé ngeusi dimana-mana, ngajaga lingkungan anu bébas sareng bau.

2.Bak nyebarkeun seungit anu pikaresepeun sareng narik nafas: diffuser ieu tiasa angkat setrés ti dinten anu sibuk, sampurna pikeun nutupan haseup sareng bau parah ti sato anjeun.

3.Whisper-Quiet Operasi Ultrasonik: Ngahasilkeun rohangan anjeun pikeun nyegah garing, hawa anu hampang sareng flu ngainterkeun anjeun anu dipikacinta. Nyegah kulit garing sareng dicétakan dina bulan usum garing atanapi kamar hawa.

4.Easy Otomatis Pareum Fungsi: Cicing lamun cai kalalu. Kauntungan pikeun bumi, yoga, kantor, spa, kamar, sareng ruangan youngster. Hadé idéal pikeun kulawarga sareng babaturan anjeun nampi tina rélaxasi dumasar bau.


spésifikasi
kapasitas 120ml
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100-240V 50 / 60HZ
hasil DC4V, 1A
material ABS + PP
cahaya Lampu LED warni
Jilid kasalahan 20-30ml / jam
Timing Terakhir 4-6hours
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan Φ116 * 142mm
beurat unit 380g
Ukuran kotak warna 12 * 12 * 15.5 cm
paket 24 potongan / karton
ukuran karton 50 * 37.5 * 34CM
NW / karton 9.5kgs
GW / karton 10.5kgs


Taros Kami