+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-E019 SOICARE batré garing dioperasikeun mikro halimun cai pati diffuser minyak


Rincian gancang
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-E019
sertifikasi:ISO9001-2015,CE, RoHS, UL, FCC, SGS 
Kuantitas Orde minimum:1potongan
Rincian bungkusan:50.5 * 42.5 * 30.5cm/ 60 pcs
Supply Pangabisa:1buah 00000 per sasih


Panjelasan Produk

batré garing dioperasikeun mikro halimun diffuser minyak penting cai

Fungsi sareng fitur utama:

· Ngagunakeun Téknologi Piezo kalayan halimun mikro anu teu aya sorana

· Portabel & nirkabel pikeun opreated ku dua 1.5V AA LR6 (henteu kalebet) aki garing.

· Lampu LED ngan ukur biru.

· Diffuser minyak gaya saderhana sayogi pikeun sababaraha minyak penting anu cocog

· 3 setelan waktos kanggo nyumponan kabutuhan anu béda-béda

· Hideung sareng bodas diffuser sayogi

· Éta sampurna pikeun ruang linggih, rohangan spa, kantor, sareng mobil.


spésifikasi
kapasitasNo
kakuatan input-
sora<35dB (A)
ngasupkeunDua 1.5V AA LR6 (henteu kalebet)
hasilDua 1.5V AA LR6 (henteu kalebet)
materialPP
cahayalampu bulao
otomatisW / P: 4S / 17S; 5S / 12S; 6S / 10S
kasalametanOtomatis listrik-pareum nalika euweuh minyak
Ukuran satuanΦ75 * 129mm
beurat unit120g
Ukuran kotak warna80 * 80 * 140mm
paket60 PCS / ctn
ukuran karton50.5 * 42.5 * 30.5cm
NW / kartonkgs 9.5
GW / kartonkgs 10.5


Taros Kami