+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri USB & Mobil

Batré garing SP-E019 dijalankeun mikro halimun anu teu béduh pisan ku diffuser minyak penting


Rincian gancang
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-E019
sertifikasi: ISO9001-2015,CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 1potongan
Rincian bungkusan: 50.5 * 42.5 * 30.5cm/ 60pcs
Supply Pangabisa: 1buah 00000 per sasih


Panjelasan Produk

batré garing dijalankeun diffuser penting minyak cai halimun

Fungsi sareng fitur utama:

· Ngagunakeun Téhnologi Piezo sareng halimun anu ribut

· Hawa & nirkabel pikeun dijalankeun ku dua 1.5V AA LR6 (henteu kalebet) batré garing.

· Lampu LED ngan ukur biru.

· Diffuser minyak gaya anu sederhana sayogi pikeun sababaraha minyak penting anu cocog

· 3 setélan timer nyetak pikeun kabutuhan anu béda

· Bodas bodas tina diffuser sayogi

· Éta sampurna pikeun kamar linggih, kamar spa, kantor, sareng mobil.


spésifikasi
kapasitas No
kakuatan input -
sora <35dB (A)
ngasupkeun Dua 1.5V AA LR6 (teu kalebet)
hasil Dua 1.5V AA LR6 (teu kalebet)
material PP
cahaya lampu bulao
otomatis W / P: 4S / 17S; 5S / 12S; 6S / 10S
kasalametan Otomatis listrik-pareum nalika euweuh minyak
Ukuran satuan Φ75 * 129mm
beurat unit 120g
Ukuran kotak warna 80 * 80 * 140mm
paket 60 PCS / ctn
ukuran karton 50.5 * 42.5 * 30.5cm
NW / karton kgs 9.5
GW / karton kgs 10.5


Taros Kami