+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri USB & Mobil

SP-E004 Rechargeable Waterless Aromaterapy Aroma Nebulizer


Rincian gancang
Tempat Asal: Guangdong
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-E004
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 500 Potongan
harga: Negotiable
Rincian bungkusan: 24 Potongan / karton
Waktos pangiriman: 25-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran: 50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

Henteu Kangkung Aromaterapi Tanpa Mulia Aroma Nebulizer

Fungsi sareng fitur utama:

1.Waterless & No Panas: diffuser minyak penting cai ieu nganut téknologi panyebaran tiis, ngarobah minyak penting kana uap denda mikro kira-kira 1-3 microns tanpa panas sareng cai.

2.Wireless & Rechargeable: Kabus anu ngising atomisasi diffuser diwangun dina batré litium 2200mAh, tiasa dicas ulang sareng dibabawa. Alus nyandak sareng cocog kanggo bumi, kantor, studio, perjalanan sareng yoga.

OPERASI Gampang: Ngan ukur ngecul minyak penting kana 3 embung gelas sapanjang kaca batin témbok, tutup tutup, sareng sentuh tombol listrik, ieu batré anu dioperasikeun diffuser bakal ngahamburkan aroma tina pisan waktos anjeun malikeun deui dina.

PELANGSAAN 4.AROMATHERAPY : Penyembuhan Alam sareng Kabagjaan murni, Tenang Super, Dijieun nganggo Kaca Tiupan sareng 100% Hardwood jadi Anjeun Meunang Pasipatan Minyak Alam Anu Anu Ganggu

5.SAFE DAN BAHAN DURABLE: Dijieun bahan premium sareng prosés manufaktur anu ketat. Wadung minyak penting gelas ditiup sacara manual ku bahan-bahan anu ramah lingkungan. Panutup luar nganggo téknologi oksidasi permukaan maju sareng didamel tina alloy aluminium. Kami nganggo 100% bahan non-toksik pikeun mastikeun kasalametan anjeun.


spésifikasi
kapasitas 1ml
sora <35dB (A)
hasil DC5V, 1A
material Galéri Aluminium + Kaca + ABS
cahaya biru
Jilid kasalahan 0.2-0.3ml./hour
Timing Terakhir 2hours
Ukuran satuan Φ6.8cm * 16cm
beurat unit 700g
Ukuran kotak warna 11 * 11 * 22cm
paket 24 potongan / karton
ukuran karton 44.5 * 34.5 * 46cm
NW / karton kgs 16.8
GW / karton kgs 17.8


Taros Kami