+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-E004 Nuturkeun Aromaterapi Aroma Nebulizer


Rincian gancang
Tempat Asal:Guangdong
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-E004
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum:500 Potongan
harga:Negotiable
Rincian bungkusan:24 Potongan / karton
Waktos pangiriman:25-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran:50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa:buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

Rechargeable Waterless Aromatherapy Aroma Nebulizer  

Fungsi sareng fitur utama:

1. Cai & Henteu Panas: diffuser minyak atsiri teu nganggo cai ieu ngadopsi téknologi difusi tiis, ngarobah minyak atsiri kana uap rupa mikro sakitar 1-3 mikron tanpa panas sareng cai. 

2.Wireless & Rechargeable: The cold mist atomizing diffuser built-in 2200mAh lithium accu, rechargeable and portable. Merenah pikeun dibawa sareng cocog pikeun bumi, kantor, studio, perjalanan sareng yoga.

3. operasi gampang: Ngan netes 10-20 tetes minyak atsiri kana waduk kaca sapanjang témbok jero kaca, nutupan tutupna, sareng toél tombol kakuatan, ieu diffuser anu dioperasikeun ku batré bakal nyebarkeun aroma ti waktos anu anjeun toskeun asup

4. PANGALAMAN AROMATHERAPY : Penyembuhan Alami sareng Kabahagiaan Murni, Tenang Super, Didamel nganggo Kaca Anu Ditiup sareng 100% Kayu Kasar sahingga Anjeun Kénging Pasipatan Oli Alami

5.SAFE JEUNG MATERIAL awét: Didamel tina bahan premium sareng prosés pembuatan anu ketat. Embung minyak ésénsial gelas sacara manual ditiup ku bahan anu ramah lingkungan. Panutup luar nyoko kana téknologi oksidasi permukaan anu maju sareng didamel tina paduan aluminium. Kami nganggo bahan sanés 100% pikeun mastikeun kasalametan anjeun.


spésifikasi
kapasitas1ml
sora<35dB (A)
hasilDC5V, 1A
materialAlloy Aluminium + Kaca + ABS
cahayabiru
Jilid kasalahan0.2-0.3ml./ jam
Timing Terakhir2hours
Ukuran satuanΦ6.8cm * 16cm
beurat unit700g
Ukuran kotak warna11 * 11 * 22cm
paket24 potongan / karton
ukuran karton44.5 * 34.5 * 46cm
NW / kartonkgs 16.8
GW / kartonkgs 17.8


Taros Kami