+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-T2 SOICARE 300ml Portable Ultrasonic Cool Mist Maker USB Car Air Sprayer Mini Humidifier


Rincian gancang

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-T2

fungsi:

SOICARE 300ml Portable Ultrasonic Cool Mist Maker USB Car Air Sprayer Mini Humidifier

pak-pakan

Kotak warna

Kuantitas Orde minimum:

500 Potongan

Ukuran paket tunggal:

10 * 10 * 15cm

Supply Pangabisa:

buah 10000 per bulan

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS

watesan pamayaran

T / T, LC, PAYPAL, ALIBABA INSURANS, PAYONEE


Panjelasan Produk

·        Mini Air Humidifier Aroma Oil Diffuser. 300ml bak cai. Kalayan Lampu Peuting Anu Warni.

·        2 modeu semprot tiasa disetél, sakali pencét pikeun semprot konstan, dua kali pikeun semprot interval.

·        5V 1A micro USB Powered, cocog sareng alat naon waé anu aya dina port USB sapertos laptop, desktop, power bank, stop kontak, outlet listrik.

·        Fungsi pareum Aumomtic, 4 jam waktos shutdown dijadwalkeun pikeun semprot konstan, 6 jam pikeun interval semprot.

·        Leutik sareng ringan, sampurna pikeun kamar bumi, kantor dina 20-30 méter pasagi, atanapi tiasa dibabawa pikeun mobil, perjalanan.


spésifikasi

item No

 T2

 ngasupkeun

 DC5V 1W

 Kurangna Cai Perlindungan

 Pareuman otomatis

 Bahan hal

 ABS + PP

 kapasitas

 300 ml

 operasi

 Layar cabak

 Kaluaran halimun

 20-35ml / jam

 Waktos Tukang

 Jam 7-10

 Modél Gawé

 Kontinyu atanapi Saliwat

 rempah

 cai

 GW

 0.5kg

 


Taros Kami