+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri ngeusian luhur

SOICARE 4.3L Remote Control Big Capacity Cool Mist Ultrasonic Air Humidifier


Rincian gancang
Tempat Asal: Guangdong
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-TH31
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS
Kuantitas Orde minimum: 2000 Potongan
harga: Negotiable
Rincian bungkusan: 12 Potongan / karton
Waktos pangiriman: 25-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran: 50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

4.3L Remote Control Big Capacity Ultrasonic Air Humidifier with hypochlorous acid water using

Fungsi sareng fitur utama:

1.Remote Control sareng Timer Setting: Gampang dianggo, anjeun tiasa ngoperasikeun sadaya fungsi kalayan kadali jauh atanapi ngan ukur hiji sentuhan tombol, anjeun tiasa ngaoptimalkeun lingkungan anjeun pikeun nyambut damel atanapi bobo! 3 modeu 120/240/480 modeu sinambung dina jadwalna, kakawasaan bakal dipotong nalika netepkeun waktosna ngahontal anu anjeun teu kedah hariwang ngeunaan kaleuleuwihan.

DESIGN 2.TOP-FILL: Cabut tutupna pikeun nambihan cai tiis kana tank cai, henteu deui kedah ngaleupaskeun humidifier anjeun pikeun méréskeun unggal tempat anu diberesihkeun, langkung gampang ngeusian sareng ngabersihan tibatan pelembut tradisional. CATETAN: Cai atos atanapi saring mangrupikeun, beberesih unggal dinten atanapi minggon disarankeun pikeun kaséhatan anjeun

3.HUMIDIFIER: 360 ° derajat puteran nozzle mastikeun tingkat kalembaban anu disebarkeun di bumi. Ngahubungkeun pangkeng langkung merata.

4.AUTO SHUT-OFF, SAFE TO USE: Pikeun ngindarkeun kalembaban anu kaleuleuwihi sareng mastikeun kasalametan, humidifier bakal otomatis ditutup nalika cai ngalir atanapi nalika pangkat cai parantos dihapus.


spésifikasi
kapasitas 3.2L
sora <35dB (A)
Voltaseu 220-240 / 50Hz
dipeunteun daya 27W
material ABS
Light 7 Color lampu LED
aplikasi 25 ka 35 méter pasagis
Timing Terakhir 15hours
Safety Pareuman otomatis upami teu aya cai
Uukuran nit 18.5x18.5x32CM
Ukuran kotak warna 19x19x34CM
Package 12 potongan / karton
Cukuran arton 58.5x39.5x69.5CM
N.W / karton 11kgs
G.W / karton 13kgs


Taros Kami