+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-L30 400ml amazon populer tangkal kai sisikian pédah ésénsus pédah minyak anu penting


Rincian gancang
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-L30
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum:100 Potongan
Rincian bungkusan:71.8 * 54.6 * 27.5cm / 12 Potongan
Supply Pangabisa:buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

400ml amazon kai sisikian populér minyak atsiri ultrasonik diffuser

Ngadamel gaya hirup seungit sareng nyaman

Fungsi sareng fitur utama:

· Desain sisikian kai panas

· Kalayan spéker Bluetooth

· Diffuser aroma ultrasonik sayogi pikeun minyak atsiri murni.

· Kapasitas ageung 400ml 

· Lampu LED parobihan warna-warni sareng warna lampu tiasa ditempatan 

· Setélan waktos, urutan na ON / 2H / 4H / 6H.

· Halimun suhunan, halimun handap / luhur

· Hurungkeun otomatis nalika teu aya cai atanapi waktos.  


spésifikasi
kapasitas400ml
kakuatan input12W
sora<35dB (A)
ngasupkeunAC100240V 50 / 60HZ
hasilDC24V, 500mA
materialABS + PP
cahaya7 lampu LED lampu
otomatisON / 2H / 4H / 6H
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan166 x 166 x 219mm
beurat unit550g
Ukuran kotak warna17.2 * 17.2 * 25.5cm
paket12pcs / ctn
ukuran karton71.8 54.6 x x 27.5cm
NW / kartonkgs 7
GW / kartonkgs 9


Taros Kami