+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri pinter & Multifunctional

SP-L30 400ml amazon populer tangkal kai sisikian pédah ésénsus pédah minyak anu penting


Rincian gancang
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-L30
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 100 Potongan
Rincian bungkusan: 71.8 * 54.6 * 27.5cm / 12 Potongan
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

400ml amazon populer tangkal kai penting pédah diffuser minyak penting minyak

Ngadamel gaya hirup seungit sareng nyaman

Fungsi sareng fitur utama:

· Desain sisikian kai panas

· Kalayan speaker bluetooth

· Diffuser aroma ultrasonik sayogi pikeun minyak pati murni.

Kapasitas ageung 400ml

· Lampu LED anu warna-warni sareng lampu lampu diatur

· Setting Timer, pesenan na ON / 2H / 4H / 6H.

· Setélan halimun, halimun / luhur halimun

· Daya listrik otomatis upami teu aya cai atanapi waktos parantos naék.


spésifikasi
kapasitas 400ml
kakuatan input 12W
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100240V 50 / 60HZ
hasil DC24V, 500mA
material ABS + PP
cahaya 7 lampu LED lampu
otomatis ON / 2H / 4H / 6H
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan 166 x 166 x 219mm
beurat unit 550g
Ukuran kotak warna 17.2 * 17.2 * 25.5cm
paket 12pcs / ctn
ukuran karton 71.8 54.6 x x 27.5cm
NW / karton kgs 7
GW / karton kgs 9


Taros Kami