+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-L29 Soicare kadali jauh 300ml home penting minyak penting bluetooth musik spiker aromaterapi diffuser


Rincian gancang

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-L29

fungsi:

Kadali jarak jauh Soicare 300ml bumi penting minyak penting Bluetooth speaker musik aromaterapi diffuser

 

barang-barang tambahan:

Manual, Adaptor

Kuantitas Orde minimum:

500 Potongan

Ukuran Unit:

16X16X21cm

Supply Pangabisa:

buah 10000 per bulan

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS

watesan pamayaran

T / T, LC, PAYPAL, ALIBABA INSURANS, PAYONEE


Panjelasan Produk

·        [Pamuter Musik Bluetooth]Salah sahiji must-haves pikeun pésta kulawarga. Diffuser Musik diwangun-di Speaker Bluetooth Independent. Jumlah halimun semprot bakal nuturkeun wirahma musik. Langkung gancang wirahma musikna, langkung gancang jumlah halimun bakal robih. Anjeun tiasa jogét ngiringan musik sareng lampu parobihan dinamis, nyiptakeun suasana rohangan anu santai, romantis, warna-warni.

·        [Jauh Jauh & Timer]300ML diffuser ngagaduhan 4 mode spray timer mist: 60Min / 120Min / Intermittent / Continuous mist mode. Anjeun tiasa nyaluyukeun kana jas pikeun modeu halimun sateuacan bobo nganggo tombol diffuser atanapi remote control. Sareng salaku lampu bobo, anjeun tiasa nganggo remote control pikeun ngahurungkeun / mareuman lampu wengi nalika anjeun hudang dina tengah wengi, anu ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang sareng nyaman.

·        [8 Lampu Ngarobih Warna]Diffuser minyak atsiri dilengkepan lampu LED 8 anu ngarobih warna anu matak nyenangkeun pikeun anjeun ngarasa tenang sareng santai dina wengi. Cahaya warni sareng romansa cahya halimun sareng kaagamaan campuran babarengan nyiptakeun waktos haneut sareng romantis pikeun kencan atanapi pésta. Sareng diffuser lampu wengi ogé tiasa dianggo salaku lampu samping ranjang sareng lampu méja pikeun kamar tidur, diajar, atanapi tempat damel.

·        [Ultrasonic Udara Humidifier]Pelembab udara ngadopsi téknologi kabut ultrasonik, nahan bahan-bahan épéktip tina minyak atsiri, ngamungkinkeun minyak atsiri sareng molekul cai leyur dina cai pikeun dileupaskeun lengkep dina hawa sareng langkung gampang nyerep ku awak, nyéhatkeun kulit sareng ningkatkeun asor tina hawa . Sareng pelembabna sepi-sepi, anjeun tiasa ngaraosan saré teu aya gumbira.

·        [Sehat & Kasalametan Kahirupan]Saatos nambihan minyak atsiri, diffuser aroma nyiptakeun seungit latar tukang pikaresepeun pikeun kamar, anu nutupan bau piaraan atanapi ngaroko atanapi ngarusak anu sanés, ngareureuhkeun kacapean, sareng setrés méntal. Diffuser built-in autoless shut-off otomatis, sareng nganggo bahan PP tahan korosi, henteu beracun, sareng insulasi listrik anu saé, anu ngajamin kasalametan anjeun sareng kulawarga.


spésifikasi

Tegangan adaptor

100-240V

kakuatan

12W

sora

<30dB

material

PP + ABS

Tank cai

300ML

Kaluaran diffuser:

DC24V / 0.65A

kasalametan

Otomatis pareuman nalika teu aya cai

fungsi:

Spéker Bluetooth, pelembab, aromaterapi

Ukuran kotak warna:

17.6x17.6x25cm

NW

0.7 kg

GW

1.00 kg


Taros Kami