+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri pinter & Multifunctional

SP-L28 300ml speaker bluetooth keramik APP ngadalikeun diffuser aroma ultrasonic


Rincian gancang
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-L28
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 100 Potongan
Rincian bungkusan: 49.3 * 40 * 31cm / 8 Potongan
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

300ml speaker keramik bluetooth jauh kadali diffuser ultrasonik aroma

Ngadamel gaya hirup seungit sareng nyaman

Fungsi sareng fitur utama:

1.Mist: aromaterapi sareng halimun tiis, éta damel sepi, cocog pisan pikeun dianggo dina kahirupan sareng padamelan. Kalayan kapasitas 300ml, halimun tiasa langkung ti 10 jam. Kaluaran halimun ieu diffuser sakitar 30-40ml / h, éta cocog sareng rohangan 20-30㎡.

2.Light: diffuser ambu ieu gaduh 7 lampu LED anu warni. Anjeun tiasa nyetél kana hiji warna anu tetep.

3.APP CONTROL: waktos damel, cahaya sareng maén musik, sadayana tiasa dikontrol ku APP sacara gampang dina telepon anjeun.

4.Safety: Dirancang sareng fungsina otomatis, diffuser bakal lirén damel sacara otomatis nalika cai ngalir, atanapi waktos naék.


spésifikasi
kapasitas 300ml
kakuatan input 7W
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100240V 50 / 60HZ
hasil DC24V, 7W
material PP + ABS + Gél Silamik + Silika
cahaya 7 lampu LED lampu
otomatis Atur dina APP
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan 18 * 15.5 * 11cm
beurat unit 678g
Ukuran kotak warna 23.8 * 19 * 14cm
paket 8pcs / ctn
ukuran karton 49.3 * 40 * 31cm
NW / karton kgs 11
GW / karton kgs 11.8


Taros Kami