+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-L28 300ml speaker bluetooth keramik APP ngadalikeun diffuser aroma ultrasonic


Rincian gancang
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-L28
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum:100 Potongan
Rincian bungkusan:49.3 * 40 * 31cm / 8 Potongan
Supply Pangabisa:buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

300ml keramik Bluetooth speaker kadali jauh diffuser aroma ultrasonik

Ngadamel gaya hirup seungit sareng nyaman

Fungsi sareng fitur utama:

1.Mist: aromaterapi sareng halimun tiis, éta damel sepi, cocog pisan pikeun dianggo dina kahirupan sareng padamelan. Kalayan kapasitas 300ml, halimun tiasa langkung ti 10 jam. Kaluaran halimun ieu diffuser sakitar 30-40ml / h, éta cocog sareng rohangan 20-30㎡.

2. Lampu: diffuser aroma ieu ngagaduhan 7 lampu LED warna-warni. Anjeun tiasa nyetél kana hiji warna anu tetep.

3.APP CONTROL: waktos damel, cahaya sareng maénkeun musik, sadayana tiasa dikontrol ku APP kalayan gampang dina telepon anjeun.  

4.Safety: Dirancang sareng fungsina otomatis, diffuser bakal lirén damel sacara otomatis nalika cai ngalir, atanapi waktos naék. 


spésifikasi
kapasitas300ml
kakuatan input7W
sora<35dB (A)
ngasupkeunAC100240V 50 / 60HZ
hasilDC24V, 7W 
materialPP + ABS + Keramik + Silika gél
cahaya7 lampu LED lampu
otomatisAtur dina APP
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan18 * 15.5 * 11cm
beurat unit678g
Ukuran kotak warna23.8 * 19 * 14cm
paket8pcs / ctn
ukuran karton49.3 * 40 * 31cm
NW / kartonkgs 11
GW / kartonkgs 11.8


Taros Kami