+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-L12M 700ml high-end speaker bluetooth mewah diffuser ultrasonik aroma diffuser


Rincian gancang
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-L12M
sertifikasi:ISO9001-2015,CE, RoHS, UL, FCC, SGS 
Kuantitas Orde minimum:1potongan
Rincian bungkusan:565 * 565 * 287mm / 4pcs
Supply Pangabisa:1buah 00000 per sasih


Panjelasan Produk

700ml high-end Bluetooth mewah diffuser diffuser ultrasonik diffuser aroma

Fungsi sareng fitur utama:

● Pelembab aroma ultrasonik multifungsi tinggi-tungtung anu sayogi pikeun 100% minyak atsiri murni.

● RGB ngarobah warna lampu LED sareng warna lampu tiasa dilereskeun

(ngarobah / beureum / héjo / biru / pareum) 

● Setelan waktos, urutanna Hurung / 30/60/120 / 180min / Pareuman.

● Kapasitas kabut ageung pikeun nyayogikeun kalembaban tambahan ku kabut dua tingkat (L / H)

● Ngawangun spéker Bluetooth pikeun anjeun maénkeun musik dina telepon anjeun.

● Volume kabut anu luhur: 90-120ml / jam   

● Volume low mist: 50-70ml / h                       

● waktos damel teras-terasan: 6-14h 

● Pareuman otomatis nalika cai béak.

● diffuser aroma ultrasonik tingkat luhur, klasik, modéren ieu bakal cocog sareng ngahias bumi sareng kantor modéren tingkat tinggi, bahkan hotél méwah. 


spésifikasi
kapasitas700ml
kakuatan input12W
sora<35dB (A)
ngasupkeunAC100240V 50 / 60HZ
hasilDC24V / 0.5A 
materialABS + PP
cahayaKelir RGB
otomatisDina / 30/60/120 / 180min / Pareum.
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuanΦ260 * Φ601mm
beurat unit2KG
Ukuran kotak warna275 * 275 * 271mm
paket4 PCS / ctn
ukuran karton565 * 565 * 287mm
NW / kartonkgs 6.4
GW / kartonkgs 7.5


Taros Kami