+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri pinter & Multifunctional

SP-L12M 700ml high-end speaker bluetooth mewah diffuser ultrasonik aroma diffuser


Rincian gancang
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-L12M
sertifikasi: ISO9001-2015,CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 1potongan
Rincian bungkusan: 565 * 565 * 287mm / 4pcs
Supply Pangabisa: 1buah 00000 per sasih


Panjelasan Produk

700-high spiker bluetooth speaker high-end diffuser aroma diffuser ultrasonic

Fungsi sareng fitur utama:

● High-end multifunctional ultrasonic aromifieral aroma anu aya pikeun sagala 100% minyak atsiri murni.

● RGB warna ngarobah lampu LED sareng warna lampu diatur

(ngarobah / beureum / héjo / biru / pareum)

● setting Timer, tatanan na nyaéta tanggal / 30/60/120 / 180min / Pareum.

● Kapasitas halimun ageung pikeun nyayogikeun Uap tambahan sareng dua halimun tingkat (L / H)

● Damel dina speaker bluetooth pikeun anjeun maén musik dina telepon anjeun.

● volume halimun anu luhur: 90-120ml / jam

● volume halimun anu handap: 50-70ml / h

● waktos damel kontinyu: 6-14h

● otomatis dipareuman nalika cai pareum.

● diffuser aroma high-end modern, klasik, modern ieu bakal cocog sareng ngahias bumi sareng kantor modern anu dihias kelas luhur, bahkan hotél méwah.


spésifikasi
kapasitas 700ml
kakuatan input 12W
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100240V 50 / 60HZ
hasil DC24V / 0.5A
material ABS + PP
cahaya Kelir RGB
otomatis Tanggal / 30/60/120 / 180min / Pareum.
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan Φ260 * Φ601mm
beurat unit 2KG
Ukuran kotak warna 275 * 275 * 271mm
paket 4 PCS / ctn
ukuran karton 565 * 565 * 287mm
NW / karton kgs 6.4
GW / karton kgs 7.5


Taros Kami