+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-L10M SOICARE 400ml sisikian kai halimun ageung ultrasonic Aromatherapy whit bluetooth speaker diffuser minyak penting


Rincian gancang

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-L10M

fungsi:

SOICARE 400ml sisikian kai halimun ageung ultrasonik Aromatherapy whit bluetooth speaker diffuser minyak penting

  

barang-barang tambahan:

Manual, Adaptor

Kuantitas Orde minimum:

500 Potongan

Ukuran Unit:

16 * 16 * 10cm

Supply Pangabisa:

buah 10000 per bulan

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS

watesan pamayaran

T / T, LC, PAYPAL, ALIBABA INSURANS, PAYONEE


Panjelasan Produk

·        [Kontrol Aplikasi Nirkabel & V4.2 Bluetooth Speaker]: Diffuser Aromaterapi gancang sareng stabil pikeun nyambungkeun telepon Bluetooth dina 13ft. Éta hadir kalayan sora stéréofonik anu unggul & volume nyaring sakitar ngeusi jero rohangan. Setelan Timer, Mist Control, Music Player, Light Control dina aplikasi. Speaker tiasa dianggo nyalira. Cocog sareng Android 4.3+, iOS 4.0+ (Ngadukung sadaya jinis Ponsel kecuali telepon Google) ios kedah ngaktipkeun Bluetooth & sambungkeun diffuser sateuacan ngaunduh 'Aromalife' APP.

·        [400ml Kapasitas ageung sareng Multi-fungsi]: Diffuser Aroma sareng fungsi dual moisturifier, anjeun tiasa nambihan sababaraha tetes minyak penting dina cai, saatos sababaraha detik bakal dieusi ku aroma minyak atsiri. Perlindungan lingkungan bak cai PP, sacara efektif nyegah korosi minyak penting sareng awét. Diffuser aroma ieu tiasa lepas pikeun 10 jam kalayan kapasitas tank cai 400ml. Diadopsi téknologi ultrasonik, diffuser ieu sepi pisan nalika damel.

·        [cahaya Control]: Awak sisikian Kayu sareng topéng Vine kembang kerung, lampu sareng halimun naék ngajantenkeun anjeun rumaos sapertos anjeun selalu di kebon impian misterius anu megah. Warna na tiasa dibonceng atanapi disetél kana hiji warna anu tetep. panganteur cahaya layar buleud anu unik, gampang disetél dina aplikasi, anjeun sacara total bakal ngagaduhan warna pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda.

·        [Diffuser Mist Ultrason Cool]: semprot langkung lemes sareng lemes, ningkatkeun kaamanan bari ningkatkeun seungit minyak penting éta sorangan Efficacy sareng nyebar rata. Fungsi Tanpa Otomatis Waterless, Sakali cai na béak, diffuser sacara otomatis bakal pareum. Teu nganggo panas, janten aman pikeun murangkalih sareng piaraan.

·        [Kado sampurna]: Ngalaksanakeun aromaterapi tiasa ngirangan kahariwang sareng déprési, ningkatkeun kualitas hirup sareng bobo. Diffuser minyak atsiri aromaterapi ieu fitur sisikian kai super modern, sapertos potongan hiasan. Kontrol aplikasi portabel, lampu warna-warni. Sampurna pikeun Lalaki sareng awéwé di kantor bumi sareng bisnis. Mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nganggo diffuser anu saé ieu salaku hadiah pikeun babaturan sareng kulawarga anjeun, pameget.


spésifikasi

Tegangan adaptor

100-240V

kakuatan

12W

sora

<30dB

material

PP + ABS

Tank cai

400ML

ngetik:

Cool-Mist Impeller Humidifier

kasalametan

Otomatis pareuman nalika teu aya cai

fungsi:

Spéker Bluetooth, pelembab, aromaterapi

Ukuran kotak warna:

18.1 * 18.1 * 11.0cm

NW

0.65 kg

GW

1.00 kg


Taros Kami