+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-L07 350ml Bluetooth Speaker App Control Smart WIFI Aroma diffuser


Rincian gancang
Tempat Asal: Shenzhen
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-L07
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 100 Potongan
harga: Negotiable
Rincian bungkusan: 18Pieces / Carton
Waktos pangiriman: 20-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran: 50% deposit, kasaimbangan 50% sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

350ml Bluetooth Speaker App Control Smart WIFI Aroma diffuser

Ngadamel gaya hirup seungit sareng nyaman

Fungsi sareng fitur utama:

1.App Control: ngontrol sadaya fungsi diffuser ku telepon APP leutik "Hidrone". Saatos paréntah suksés dikirim, para diffuser bakal dijalankeun tanpa telepon APP. Henteu kedah leumpang ka alat pikeun nyaluyukeun fungsi ieu tapi anjeun ayeuna tiasa ngontrol diffuser ieu kalayan aplikasi dina telepon anjeun!

2.Bluetooth Speaker Music Player: Ieu tiasa nyambung ka alat Bluetooth sapertos smartphone, tablet sareng komputer pikeun ngajantenkeun musik anu pikaresepeun. Naon deui ti diffuser minyak sareng moistifier, sareng alat ieu, éta ogé gaduh pamuter musik / spiker anu anjeun tiasa resep kaluaran aroma ti éta tapi ogé nyababkeun anjeun lagu favorit ti alat.

3.Aromaterapy & Deteksi Humification: diffuser minyak penting anu ngandung kaluaran halimun tina 0.035 galon per poé. Nyiptakeun lingkungan anu bau ku anjeun nalika nuju damel atanapi dina waktos rineh pikeun ngabantosan anjeun bersantai.

4.Safety: Dirancang sareng fungsina otomatis, diffuser bakal lirén damel sacara otomatis nalika cai ngalir, atanapi waktos naék.

5. Cahaya wengi Cahaya: Cai gaduh lampu LED anu warni. Cahaya tiasa siklus sareng 7 warna. Atanapi, éta tiasa disetél kana hiji warna anu tetep.

6.Timer: Kalayan tombol "MIST", anjeun tiasa nyetél modél 5 modél 30 mnt, 60 mnt, 120 mnt, 180min sareng sinambung. Salila waktos 7-15 jam.


spésifikasi
kapasitas 350ml
ngasupkeun AC100V-240V 50 / 60Hz
hasil DC24V / 0.65A
sora <35dB (A)
material ABS + PC + PP
cahaya 7 lampu LED lampu
otomatis 30/60/120 / 180min / ON
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan Φ14.3 * 17cm
beurat unit 660g
Ukuran kotak warna 15 * 15 * 17.9cm
paket 18 potongan / karton
ukuran karton 47 * 47 * 38cm
NW / karton kgs 12
GW / karton kgs 13


Taros Kami