+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-L07 350ml Bluetooth Speaker App Control Smart WIFI Aroma diffuser


Rincian gancang
Tempat Asal:Shenzhen
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-L07
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum:100 Potongan
harga:Negotiable
Rincian bungkusan:18Pieces / Carton
Waktos pangiriman:20-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran:50% deposit, kasaimbangan 50% sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa:buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

350ml Bluetooth Speaker App Control Smart WIFI Aroma diffuser

Ngadamel gaya hirup seungit sareng nyaman

Fungsi sareng fitur utama:

1.App Control: ngontrol sadaya fungsi diffuser ku telepon APP leutik "Hidrone". Saatos paréntah suksés dikirim, para diffuser bakal dijalankeun tanpa telepon APP. Henteu kedah leumpang ka alat pikeun nyaluyukeun fungsi ieu tapi anjeun ayeuna tiasa ngontrol diffuser ieu kalayan aplikasi dina telepon anjeun!

2. Bluetooth Speaker Music Player: Éta tiasa nyambung ka alat Bluetooth sapertos telepon pinter, tablet sareng komputer kanggo maréntahkeun musik anu raoseun. Naon deui sanésna diffuser minyak sareng pelembab, ku alat ieu, éta ogé ngagaduhan pamuter musik / spiker anu anjeun tiasa nampi kaluaran aroma ti éta tapi ogé maénkeun musik favorit anjeun tina alat.

3. Deteksi Amératerapi & Humifikasi: diffuser minyak atsiri anu ngandung kaluaran halimun tina 0.035 galon per dinten. Nyiptakeun lingkungan anu harum ku anjeun nalika anjeun damel atanapi dina waktos luang pikeun ngabantosan anjeun bersantai.

4.Safety: Dirancang sareng fungsina otomatis, diffuser bakal lirén damel sacara otomatis nalika cai ngalir, atanapi waktos naék. 

5. Cahaya wengi Cahaya: Cai gaduh lampu LED anu warni. Cahaya tiasa siklus sareng 7 warna. Atanapi, éta tiasa disetél kana hiji warna anu tetep.

6.Timer: Kalayan tombol "MIST", anjeun tiasa nyetél modél 5 modél 30 mnt, 60 mnt, 120 mnt, 180min sareng sinambung. Salila waktos 7-15 jam.


spésifikasi
kapasitas350ml
ngasupkeunAC100V-240V 50 / 60Hz
hasilDC24V / 0.65A
sora<35dB (A)
materialABS + PC + PP
cahaya7 lampu LED lampu
otomatis30/60/120 / 180min / ON
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuanΦ14.3 * 17cm
beurat unit660g
Ukuran kotak warna15 * 15 * 17.9cm
paket18 potongan / karton
ukuran karton47 * 47 * 38cm
NW / kartonkgs 12
GW / kartonkgs 13


Taros Kami