+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-G14M 100ml jam multifunctional ultrasonik aroma diffuser


Rincian gancang
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-G14M
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 1Piece
Rincian bungkusan: 50.7 * 38 * 25.5cm / 12pcs
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

SP-G14M 100ml jam multifunctional ultrasonik aroma diffuser

Fungsi sareng fitur utama:

● Desain modern dina bentuk unik kalayan kontrol sentuhan rasa

● Bahan khusus sareng palapis UV pikeun nyiptakeun penampilan kelas luhur

● Fungsi tambahan langkung praktis: Kontrol Toél, Setélan modeu, tampilan waktos LED, Lampu wengi LED RGB, setting Timer

● Desain nétral pikeun awéwé boh lalaki

● diffuser aroma high-end modern, klasik, modern ieu bakal cocog sareng ngahias bumi sareng kantor modern anu dihias kelas luhur, bahkan hotél méwah.


spésifikasi
kapasitas 100ml
kakuatan input 12W
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100240V 50 / 60HZ
hasil DC24V / 0.5A
material ABS + PP
cahaya Lampu wengi RGB
otomatis 30/60 / 180min / ON
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan 117x113x160mm
beurat unit 600g
Ukuran kotak warna 12.3 * 12.3 * 24cm
paket 12 PCS / ctn
ukuran karton 50.7 * 38 * 25.5cm
NW / karton kgs 7.2
GW / karton kgs 7.81


Taros Kami