+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-G14M 100ml jam multifunctional ultrasonik aroma diffuser


Rincian gancang
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-G14M
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS 
Kuantitas Orde minimum:1Piece
Rincian bungkusan:50.7 * 38 * 25.5cm / 12pcs
Supply Pangabisa:buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

SP-G14M 100ml jam multifunctional ultrasonik aroma diffuser  

Fungsi sareng fitur utama:

● Desain modern dina bentuk unik kalayan kontrol sentuhan rasa

● Bahan khusus sareng palapis UV pikeun nyiptakeun penampilan kelas luhur 

● Fungsi tambahan langkung praktis: Kontrol Toél, Setélan modeu, tampilan waktos LED, Lampu wengi LED RGB, setting Timer 

● Desain nétral pikeun awéwé boh lalaki

● diffuser aroma high-end modern, klasik, modern ieu bakal cocog sareng ngahias bumi sareng kantor modern anu dihias kelas luhur, bahkan hotél méwah. 


spésifikasi
kapasitas100ml
kakuatan input12W
sora<35dB (A)
ngasupkeunAC100240V 50 / 60HZ
hasilDC24V / 0.5A 
materialABS + PP
cahayaLampu wengi RGB
otomatis30/60 / 180min / ON
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan117x113x160mm   
beurat unit600g
Ukuran kotak warna12.3 * 12.3 * 24cm
paket12 PCS / ctn
ukuran karton50.7 * 38 * 25.5cm
NW / kartonkgs 7.2
GW / kartonkgs 7.81


Taros Kami