+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SOICARE Desain Sederhana 2.2L Aromaterapi Penting Humidifier Diffuser Diffuser


Rincian gancang
Tempat Asal:GuangdOng
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-H01
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS
Kuantitas Orde minimum:5000 Potongan
harga:Negotiable
Rincian bungkusan:6 Potongan / karton
Waktos pangiriman:25-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran:50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa:1buah 00000 per sasih


Panjelasan Produk

2.2L Lampu Lampu Peuting Ultrasonik Udara Humidifier

Fungsi sareng fitur utama:

  1. HUMIDIFIER anu EFISIEN Pikeun BEDROOM: Kalayan 2. tank gedé 2 24, asap halimun anu tiis ngamungkinkeun dugi ka XNUMX jam damel di halimun anu handap. Rénghap leuweung hawa seger di bumi anjeun.

  2. WHISPER-QUIET: Teknologi ultrasonic na beroperasi dina 35dB anu caket. Kontrol jempé sareng pareuman otomatis lampu indikator ngamungkinkeun anjeun ngaraosan nyaman, bobo bébas.

     3. AUTO SHUT-OFF, SELAMAT DIGUNAKAN: pelembab pikeun kamar tidur sacara otomatis bakal dipareuman ku lampu LED beureum hurung nalika cai entong. Anjeun tiasa ngabébaskeun salempang anjeun ngeunaan éta bakal garing nalika anjeun bobo ..


spésifikasi
kapasitas2.2L
sora<35dB (A)
dipeunteun teganganAC110V atanapi AC 220v
dipeunteun Frékuénsi50 / 60HZ
dipeunteun daya18W
materialABS
cahaya7 Lampu LED warna
Jilid kasalahan200ml / h
Timing Terakhir11hours
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan160 * 150 * 230mm
beurat unit600g
Ukuran kotak warna16.3 * 17 * 26 cm
paket6 potongan / karton
ukuran karton53 * 35 * 28cm
NW / kartonkgs 4
GW / kartonkgs 5


Taros Kami