+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SOICARE 4L Big Kapasitas Ultrasonik Udara Humidifier


Rincian gancang
Tempat Asal:GuangdOng
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-H22
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS
Tempat Asal:GuangdOng
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-H22
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS


Panjelasan Produk

4L Kapasitas ageung Ultrasonic Air Humidifier

Fungsi sareng fitur utama:

1.BEDROOM HUMIDIFIER: 360 ° derajat puteran nozel mastikeun tingkat kalembaban anu disebarkeun di bumi. Rénghap leuweung hawa seger di bumi anjeun.

2. Kapasitas Luhur: Tangki Cai 4-liter Ngidinan Langkung 37 Jam Pamakéan Kontinyu dina Sétingan Halimun Anu Paling handap. dina Setélan Pangluhurna, Humidifier ngompa Kaluar dugi ka 300 ml / jam Halimun. 

3.PRECISE MIST OUTPUT CONTROL: Dirancang kalayan kenop kabut kenop dial, anjeun tiasa nyaluyukeun volume kaluaran kabut kana tingkat kalembaban anu ideal pikeun kanyamanan sareng kaséhatan ku tombol kenop Mana anu langkung pas tibatan kontrol tombol. 

4. Pareuman Pareuman otomatis: Pelembab halimun tiis otomatis pareum nalika béak cai. Éta sacara otomatis bakal neraskeun sakali tank atanapi cai diganti. 


spésifikasi
kapasitas4L
sora<35dB (A)
dipeunteun teganganAC110V atanapi AC 220v
dipeunteun Frékuénsi50 / 60HZ
dipeunteun daya23W
materialABS
Jilid kasalahan300ml / h
Timing Terakhir13hours
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan160 * 350 * 160mm
beurat unit600g
Ukuran kotak warna185 * 375 * 185mm
paket6 potongan / karton
ukuran karton410 * 410 * 390
NW / kartonkgs 5.13
GW / karton7.11kgs


Taros Kami