+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri teratur

SOICARE 4L Big Kapasitas Ultrasonik Udara Humidifier


Rincian gancang
Tempat Asal: GuangdOng
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-H22
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS
Tempat Asal: GuangdOng
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-H22
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS


Panjelasan Produk

4L Kamampuh Air Ultrasonik gedé

Fungsi sareng fitur utama:

1.BEDROOM HUMIDIFIER: 360 ° derajat puteran ngageter mastikeun tingkat kalembaban anu disebarkeun di bumi. Ningkatkeun hawa seger leuweung di bumi anjeun.

2. Kamampuan Hawa: Tangki Cai 4-liter Ngamungkinkeun Pikeun Langkung ti 37 Sajam Pamakean Terpanjang dina Parangkat Terpending Paling handap. dina Setting Anu Luhur, Humidifier ngompa Out dugi ka 300 ml / h Kasalahan.

3.PRECISE MIST OUTPUT CONTROL: Dirancang kalayan kontrol dial knob halimun, anjeun tiasa nyaluyukeun volume kaluaran halimun pikeun tingkat asor idéal pikeun kanyamanan sareng kaséhatan ku dial dial. Anu mana langkung pas tibatan kontrol tombol.

4.Automatic Cicing-off: humidifier halimun anu cool otomatis pareum nalika ngalir cai. Éta bakal ngahanca otomatis upami tank atanapi cai diganti.


spésifikasi
kapasitas 4L
sora <35dB (A)
dipeunteun tegangan AC110V atanapi AC 220v
dipeunteun Frékuénsi 50 / 60HZ
dipeunteun daya 23W
material ABS
Jilid kasalahan 300ml / h
Timing Terakhir 13hours
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan 160 * 350 * 160mm
beurat unit 600g
Ukuran kotak warna 185 * 375 * 185mm
paket 6 potongan / karton
ukuran karton 410 * 410 * 390
NW / karton kgs 5.13
GW / karton 7.11kgs


Taros Kami