+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Minyak Burner

SP-WBL07-S sagelas listrik wangi lilin parahu langkung panas nyaéta pembakar minyak


Rincian gancang

Tempat Asal:

Cina

Ngaran merek:

Soicare

Nomer Modél:

SP-WBL07-S

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS


Panjelasan Produk

Pembakaran haneut gelas Musa
Ngadamel gaya hirup seungit sareng nyaman

Fungsi sareng fitur utama:
Burner gelas gaya Mosaic anu cukup hebat, katingalna éndah pisan.
Éta ngagaduhan struktur anu khusus pikeun ngajagi lampu tina kaduruk.
Cara sampurna-nyala pikeun ngeusian bumi kalayan seungit.



spésifikasi

kakuatan

25W

Voltaseu

110-230V

Tipe colokan

Colokan Amérika / UK / EURO / AU

aplikasi Area

indoor

material

kaca

Ukuran satuan

13 * 13 * 15.50 cm

aplikasi:

ruang tamu, pangkeng, hotel sareng sanés

pamakéan

Lampu Hérang pikeun Pemanasan Anggi Lilin

fungsi

Dekorasi Imah, Freshener Udara


Taros Kami