+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Minyak Burner

SP-WBL07-S 3D gelas listrik bau lilin parasa langkung panas janten pembakar minyak


Rincian gancang

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Soicare

Number Model:

SP-B002

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Kuantitas Orde minimum:

1000 Potongan

Rincian bungkusan:

43x28x22cm / 6 Potongan

Supply Pangabisa:

buah 50000 per bulan


Panjelasan Produk

3D aroma burner
Ngadamel gaya hirup seungit sareng nyaman

Fungsi sareng fitur utama:
Gaya pembakar kaca 3D cukup hebat pisan, katingalina éndah pisan.
Éta ngagaduhan struktur anu khusus pikeun ngajagi lampu tina kaduruk.
Cara sampurna-nyala pikeun ngeusian bumi kalayan seungit.

spésifikasi

kakuatan

25W

Voltaseu

110-230V

Tipe colokan

Colokan Amérika / UK / EURO / AU

aplikasi Area

indoor

material

kaca

Ukuran satuan

D11 * H14cm

aplikasi:

ruang tamu, pangkeng, hotel sareng sanés

pamakéan

Lampu Hérang pikeun Pemanasan Anggi Lilin

fungsi

Dekorasi Imah, Freshener Udara


Taros Kami