+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Minyak Burner

SP-WBL06-S gelas hiasan hiasan bumi aromaterapi rumah tangga pembakaran minyak listrik


Rincian gancang

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Soicare

Number Model:

SP-B001

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Kuantitas Orde minimum:

1000 Potongan

Rincian bungkusan:

45x30x20cm / 6 Potongan

Supply Pangabisa:

buah 50000 per bulan


Panjelasan Produk

Aroma lilin pembakar
Ngadamel gaya hirup seungit sareng nyaman

Fungsi sareng fitur utama:
Pembakar sapertos anu katingali saé, sareng anjeun tiasa nempatkeun lilin leutik atanapi minyak seungit di luhur piring, teras ngantosan sababaraha menit, sareng kamar anjeun bakal ngeusi bau anu saé.

spésifikasi

kakuatan

25W

Voltaseu

110-230V

Tipe colokan

Colokan Amérika / UK / EURO / AU

aplikasi Area

indoor

material

Gelas + Keramik

Ukuran satuan

12 * 12 * 14.2 cm

Jenis bohlam:

E12 atanapi GU10 pananggalan keramik

aplikasi:

ruang tamu, pangkeng, hotel sareng sanés


Taros Kami