+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SOICARE 3.7L Cool Mist Aromaterapy Minyak Intisér HCIO Humidifier


Rincian gancang

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-TH35

fungsi:

Humidifier, Aromatherapy, Disinfection

Dua tingkat halimun

Luhur / rendah (150-300ml / h)

3 timer

2h / 4h / 8h

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Kuantitas Orde minimum:

1000 Potongan

Ukuran Unit:

260 * 260 * 615mm

Ukuran Box:

280 ** 280 * 650mm

Supply Pangabisa:

buah 80000 per bulan


Panjelasan Produk

SOICARE 3.7L Cool Mist Aromaterapy Minyak Intisér HCIO Humidifier

Sigana yén Covid-19 bakal lami.

WHO (organisasi kaséhatan dunya) masihan kami, nyemprot cai asam hypochlorous mangrupikeun cara anu efektif pikeun maéhan coronavirus.

Tapi éta henteu gampang janten HCIO halimun aman sareng efektif.

Ayeuna, saatos kerja keras, diusahakeun sareng diuji, insinyur kami ngembangkeun humidifiers sareng fungsi anu énggal.

Anu tiasa dianggo pikeun cai asam hipoklasik sacara langsung, cocog pisan pikeun disinfeksi kamar sareng kantor.

Ieu di handap pikeun detil pikeun humidifier ieu:

. Cocog kanggo cai asam hypochlorous.

. Desain basajan sareng nice kalayan ukuran kompak.

. Dua tingkat halimun: luhur / rendah (150-300ml / h).

. 3 timer: 2h / 4h / 8h.

. Métel warna anu poék ngarobih, tiasa diselap dina hiji warna.

. Otomatis upami cai pareum atanapi bak cai dicabut.

. Bisa nambihan minyak atsiri.

. Tangki cai anu tiasa dicabut.


spésifikasi

Tukang adaptor

100-240V

Kakuatan DC DC

24V 20W

sora

<35db

ngasupkeun

AC100V-240V 50 / 60Hz

Tank cai

3.7 L

Tinggi Jilid Jilid

300±20% mL / jam

Jilid Halimil Dobel

150±20% mL / jam

Konsumén Cai

150-200CC / jam

Ukuran Unit:

190 * 190 * 282mm

NW

1.13 kg

GW

1.64 kg


Taros Kami