+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-G16 280ml kaca kaca halimun halimun diffuser ultrasonik kalayan lampu kontrol puteran


Rincian gancang

Tempat Asal:

Ningbo

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-G16

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Kuantitas Susunan Minimal:

500 Potongan

Rincian Bungkusan:

55.5 * 39.5 * 41 cm / 12 Potongan

Pasokan Kamampuh:

50000 buah unggal bulan


Panjelasan Produk

SP-G16 280ml kaca aluminium halimun bau halimun diffuser ultrasonic sareng lampu kontrol puteran

● (1) diffuser aroma 280ml bau kalayan halimun 15-20ml / h kanggo panggunaan ampir sadayana dinten;

● (2) Halimis dikawasa ku mencét tombol, modél: 1H / 3H / 8H;

● (3) Cahaya wengi anu anget disaluyukeun ku tombol puteran, kacaangan tiasa milih anu anjeun resep;

● (4) Dasar aluminium + Bahan panutup Kaca Opal pikeun ngahontal penampilan luhurna;

● (5) Bisa nambihan sababaraha minyak penting upami anjeun resep kana diffuser;

● (6) Daya listrik otomatis upami teu aya cai atanapi waktos parantos naék;


spésifikasi

kapasitas

280ml

kakuatan input

12W

sora

<35dB (A)

ngasupkeun

AC100240V 50 / 60HZ

hasil

DC24V, 14W, 600mA

material

Aluminium + kaca + PP

kasalametan

Pareuman otomatis upami teu aya cai

Ukuran satuan

14.8 * 14.8 * 12.5cm

beurat unit

975g

Ukuran kotak warna

19 * 19 * 18cm

paket

12 potongan / karton

ukuran karton

55.5 * 39.5 * 41 cm

NW / karton

kgs 11.70

GW / karton

kgs 13.50


Taros Kami