+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Datangna anyar

SP-G12 Smart Alexa Cuaca Pentingna Minyak Aren Aromaterapi Ultrasonik Jam Alarm Wifi Aroma diffuser


Rincian gancang

Tempat Asal:

Shenzhen

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-G12

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Kuantitas Orde minimum:

100 Potongan

Rincian bungkusan:

42 * 35.5 * 41.5cm / 12 Potongan

Supply Pangabisa:

buah 50000 per bulan


Panjelasan Produk

Fitur SOICARE 200ml Humorifier Humorifier Ultrasonik Wifi Alexa Cuaca Alarm Jam Aroma diffuser

● (1) diffuser kapasitas 200ml bau kalayan halimun 20-50ml / h kanggo panggunaan 4-10 jam;

● (2) Cuaca Smart WIFI, jam sareng minggu dina acara tampilan;

● (3) Alexa atanapi Google Home sayogi;

● (4) Pintonan tiasa dipilih: lempeng hideung atanapi lempeng;

● (5) Bisa nambihan sababaraha minyak penting upami anjeun resep kana diffuser;

● (6) Daya listrik otomatis upami teu aya cai atanapi waktos parantos naék;


spésifikasi

kapasitas

200ml

kakuatan input

12W

sora

<35dB (A)

ngasupkeun

AC100240V 50 / 60HZ

hasil

DC24V, 14W, 600mA

material

ABS + PC + PP

kasalametan

Pareuman otomatis upami teu aya cai

Ukuran satuan

159 * 123 * 182 mm

beurat unit

453g

Ukuran kotak warna

170 * 170 * 195cm

paket

12 potongan / karton

ukuran karton

42 * 35.5 * 41.5 cm

NW / karton

kgs 7.50

GW / karton

kgs 8.80


Taros Kami