+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SOICARE G78 280ml gelas awi / logam tiis halimun haneut lampu ultrasonik diffuser minyak


Rincian gancang

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-G78

fungsi:

SOICARE G78 280ml gelas awi / logam tiis halimun haneut lampu ultrasonik diffuser minyak 

barang-barang tambahan:

Manual, Adaptor

Kuantitas Orde minimum:

500 Potongan

Ukuran Unit:

14.8X14.8X12.5cm

Supply Pangabisa:

buah 10000 per bulan

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS

watesan pamayaran

T / T, LC, PAYPAL, ALIBABA INSURANS, PAYONEE


Panjelasan Produk

SOICARE G78 280ml gelas awi / logam tiis halimun haneut lampu ultrasonik diffuser minyak


hal nu husus


Kontrol Tombol Rotary - Anjeun tiasa nyetél halimun, émpér sareng lampu ku ngan ukur hiji tombol. Gampang pisan pikeun dioperasikeun.

Bahan alami - Dasar awi, Kaca panutup. Masihan anjeun produk anu aman. Sareng masihan anjeun perasaan méwah.


Formulir sareng Fungsi: Desain modéren sareng saderhana pikeun cocog sareng hiasan kamar anjeun; 5-in-1 mutifunction: diffuser aromatherapy, humidifier, air purifier, ionizer, sareng warna LED anu ngaganti lampu wengi.

Eusi Max: Diffuser ambu nyepeng 300ml cai sareng ngalir sababaraha jam bari henteu kedah ngeusian deui. Kalayan kapasitas ageung, éta ngahasilkeun halimun anu kuat sareng seungit. Halimun langkung katingali dina suhunan luhur anu saé kanggo kamar anu langkung ageung.

Téknologi Ultrasonik Canggih: Diffuser aroma ngagunakeun frékuénsi éléktronik pikeun nyiptakeun geter dina frékuénsi 2.4 jutaan kali per detik ngarecah cai sareng minyak penting kana mikro-partikel anu hadé pisan henteu nganggo panas.

Gampang pikeun ngabersihan: Beda sareng diffusers aroma anu sanésna sareng tutup anu hésé teuing pikeun dicandak sareng dibuka, anu ieu tiasa waé diangkat janten ngeusian sareng bersih.



spésifikasi

item No

SP-G78

ngasupkeun

AC100V-240V / 50-60Hz

Kaluaran Diffuser

24V

Kurangna Cai Perlindungan

Pareuman otomatis

Bahan Kasus

Awi + Kaca / Aluminium + Kaca

kapasitas

280 ml

operasi

Kontrol kenop Rotary

Kaluaran halimun

15-25ml / jam

Waktos awét

Jam 15-24

Modél Gawé

Kontinyu atanapi Saliwat

rempah

Minyak & Cai

GW

2.0kg

Ukuran Produk

ø148 * 125mm

Ukuran Pakét

ø190 * 160mm

Kadé karton

560mm * 400 * 410 (12pcs)

 

 


Taros Kami