+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-G10B SOICARE 180ml Ultrasonic Air Humidifier Moon Light Aromatherapy Electric Awi Keramik Diffuser


Rincian gancang

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-G10B

fungsi:

SOICARE 180ml Ultrasonic Air Humidifier Moon Light Aromatherapy Electric Awi Keramik Diffuser

pak-pakan

Kotak warna

Kuantitas Orde minimum:

500 Potongan

Ukuran paket tunggal:

180 * 180 * 250mm

Supply Pangabisa:

buah 10000 per bulan

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS

watesan pamayaran

T / T, LC, PAYPAL, ALIBABA INSURANS, PAYONEE


Panjelasan Produk

·        Multifunctional - Mila Keramik diffuser minyak penting ngahijikeun diffuser aromaterapi sareng lampu wengi dina hiji.

·        Desain Alam sareng Minimalis - Panutup keramik éndah kalayan dasar awi, tiasa nyampur seamless kana hiasan naon waé, anu ogé ngajantenkeun pilihan anu hadé pikeun kado anu unik.

·        Kapasitas 180ml - nempatkeun 5-10 tetes minyak penting dina bak cai, halimun sumebar dugi ka 8 jam teras atanapi 18 jam saliwat.

·        Disaluyukeun pikeun Lampu Saré: 2-tingkat wengi anu haneut sareng lampu pernapasan. Fungsi bantosan bobo bakal otomatis mareuman lampu saatos satengah jam. Lampu wengi sareng diffuser tiasa dianggo nyalira. Diffuser henteu ngadamel bip konsol anu ngaganggu.

 ·      Pakét kalebet: Diffuser ngagaduhan adaptor kakuatan panjang 6.2 ft, manual pangguna sareng pituduh pangguna gancang.


spésifikasi

Bahan panutup

ti leumah

bahan dasarna 

awi

warna lampu

Konéng haneut

Modeu lampu

modél anu leuwih caang, surem, napas

Tingkat halimun

15-25ml / jam

Solusi kabut

ultrasonic 

nu ngaropea

24V, 0.5A, 12W

Kapasitas cai

180ml

Ukuran satuan

157 * 157 * 187mm

Kotak karton (12Potong)

490 * 330 * 390mm


Taros Kami