+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri bahan alami

SP-G10 180ml Karét Kaca Gelas Ultrasonik Aromaterapi diffuser


Rincian gancang
Tempat Asal: Ningbo
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-G10
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 500 Potongan
harga: Negotiable
Rincian bungkusan: 12 Potongan / karton
Waktos pangiriman: 25-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran: 50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa: buah 50000 per bulan


Panjelasan Produk

180ml Kaca Beus Ultrasonic Aromaterapi diffuser

Fungsi sareng fitur utama:

1.Real Bérés Rengse sareng Desain Bidadari: Kalayan katingal pikaresepeun sareng alami, diffuser ieu didamel tina kai awi anu bermutu tinggi sareng ditutupan jaket pelindung ipis anu lemes.

2.Hand Dijieun Kaca Cover: Émutan anu dilakukeun tina kaca unik sareng khusus. Nalika datang ka diffuser minyak penting premium kami, kami nganggo titik ngagunakeun nanaon tapi bahan anu henteu saé, luhur, aman, sareng bahan ramah éco, ogé prosés produksi state-of-the-art jeung kontrol kualitas anu ketat.

3.Warm Kuningan Tenang Peuting: diffuser ultrasonic ieu nyiptakeun santai & suasana romantis pikeun anjeun. Pasangkeun eta di rohangan anak anjeun & dianggo salaku lampu wengi kanggo sare.

4. Kado Kreatif Anu Dipikirkeun: diffuser kaca aromaterapi ieu gaduh desain anu khusus, anu matak kaget pikeun baraya sareng réréncangan, hayu aranjeunna santai sareng nikmati efek terapi aromaterapi sareng minyak penting.

5. Aman Waterless Otomatis Pareum: Bakal otomatis pareum nalika dideteksi aya cai anu sakedik. Teu hariwang pikeun nyababkeun naon anu ngarugikeun anjeun atanapi mesin éta sanésna.Spesifikasi:


spésifikasi
kapasitas 180ml
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100-240V 50 / 60HZ
hasil DC24V, 500mA
material Gelas + Awi + PP
cahaya Hawa Konéng Cahaya / Weaker / Napas
Jilid kasalahan 20-25ml / jam
Timing Terakhir 6-9hours
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan Φ127 * 138mm
beurat unit 760g
Ukuran kotak warna 157 * 157 * 187mm
paket 12 potongan / karton
ukuran karton 49 * 33 * 39CM
NW / karton 9.2gs
GW / karton 9.8kgs


Taros Kami