+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-G10 180ml Karét Kayu Kaca Ultrasonik Aromaterapi minyak atsiri diffuser


Rincian gancang
Tempat Asal:Ningbo
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-G10
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum:500 Potongan
harga:Negotiable
Rincian bungkusan:12 Potongan / karton
Waktos pangiriman:25-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran:50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa:buah 50000 per bulan


Panjelasan Produk

180ml Awi Kaca Ultrasonik Aromaterapi Diffuser 

Fungsi sareng fitur utama:

1. Desain Bambu Asli sareng Desain Sleek: Kalayan pikaresepeun sareng alami katingali, diffuser ieu didamel tina kai awi kualitas luhur sareng ditutupan ku jaket pelindung ipis lacquer.

2. Panangan Kaca Anu Dijieun Tangan: Bagian luar didamel tina gelas unik sareng khusus. Nalika ngeunaan diffusers minyak atsiri premium kami, kami nganggo teu nganggo nanaon tapi bahan anu paling luhur, aman, sareng ramah lingkungan, ogé prosés produksi anu canggih sareng kontrol kualitas anu ketat.

3. Sinar Peuting Tenang Héjo: Diffuser ultrasonik ieu nyiptakeun suasana santai & romantis pikeun anjeun. Pasangna di kamar anjeun atanapi pun anak anjeun & anggoana salaku lampu wengi kanggo bobo anu saré.

4. Kado Kreatif Anu Dipikirkeun: diffuser kaca aromaterapi ieu gaduh desain anu khusus, anu matak kaget pikeun baraya sareng réréncangan, hayu aranjeunna santai sareng nikmati efek terapi aromaterapi sareng minyak penting.

5. Aman Waterless Auto Off: Éta otomatis bakal pareum nalika dideteksi aya cai sakedik. Henteu hariwang ngeunaan nyababkeun ngarugikeun anjeun atanapi mesin éta sorangan. Spésifikasi:


spésifikasi
kapasitas180ml
sora<35dB (A)
ngasupkeunAC100-240V 50 / 60HZ
hasilDC24V, 500mA
materialKaca + Awi + PP
cahayaHampang Konéng Caang / Lemah / Napas
Jilid kasalahan20-25ml / jam
Timing Terakhir6-9hours
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuanΦ127 * 138mm
beurat unit760g
Ukuran kotak warna157 * 157 * 187mm
paket12 potongan / karton
ukuran karton49 * 33 * 39CM
NW / karton9.2gs
GW / karton9.8kgs


Taros Kami