+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri bahan alami

SP-G09 200ml Beech Solid Solid Aromaterapi Inténsér Minyak atsiri


Rincian gancang
Tempat Asal: Ningbo
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-G07
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 500 Potongan
harga: Negotiable
Rincian bungkusan: 12 Potongan / karton
Waktos pangiriman: 20-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran: 50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

200 ml Beech Solid Wood Solomer Minyak Intisari Pentingna

Fungsi sareng fitur utama:

1.GAGALKEUNINGKAN KUALITI AIR: Di sagigireun kagunaan dina aromaterapi, ieu diffuser minyak penting ogé fungsina salaku humidifier. Anggo kanggo ningkatkeun hawa sareng atmosfir bumi, pikeun ngajagi kulawarga anjeun tina hawa garing, mikroorganisme, alergen, debu, sareng seueur deui!

SISTEM PANJANGSAAN LONGKONG: diffuser hadir kalayan waduk cai 2ml anu ngamungkinkeun anjeun resep seungit tanpa seuneu kabuka dina 200 Modeu MIST: Mode Teras nyayogikeun 2 jam aromaterapi sengit, Mod Intermittent ((10 sec ON, 30 sec OFF) ) nyayogikeun salami pikeun 30 jam ku aroma anu langkung hampang.

Operasi 3.Quiet: Anggo téknologi ultrasonik, diffuser minyak aroma ieu ngahasilkeun halimun anu lancar sareng terus-terusan pikeun ngalembarkeun hawa sareng spion. Operasi bisik-bisik moal mangaruhan kualitas bobo.

4.Safe & Otomatis-pareum: diffuser seungit ieu pikeun minyak penting tiasa salami 5-10 jam. Diffuser minyak penting ieu bakal dipareuman sacara otomatis saatos cai jalanna pikeun kaamanan anjeun sareng panyalindungan pédah bau ogé.


spésifikasi
kapasitas 200ml
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100-240V 50 / 60HZ
hasil DC24V, 500mA
material Serat Awi + Kayu ++ PP
cahaya Hawa Konéng
Jilid kasalahan 15-20ml / jam
Timing Terakhir 5-10hours
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan Φ135 * 110mm
beurat unit 580g
Ukuran kotak warna 156 * 156 * 143mm
paket 12 potongan / karton
ukuran karton 33 * 49 * 31CM
NW / karton 7kgs
GW / karton 7.8kgs


Taros Kami