+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-G08 180ml kai diffuser aroma ultrasonik keramik pikeun aromaterapi


Rincian gancang

Tempat Asal:

Ningbo

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-G08

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Kuantitas Orde minimum:

100 Potongan

Rincian bungkusan:

49 * 33 * 37 cm / 12 Potongan

Supply Pangabisa:

buah 50000 per bulan


Panjelasan Produk

SP-G08 180ml kai diffuser aroma ultrasonik keramik pikeun aromaterapi

Ampir Jempe --- henteu sapertos diffuser minyak atsiri anu sanés kalayan noise mesin anu ngaganggu, diffuser pribadi portabel ieu ngagaduhan operasi anu sepi; Sampurna pikeun kamar tidur, kamar murangkalih sareng Yoga 

 

Desain Endah --- kai Alami sareng keramik kalayan diwangun ngalemeskeun lampu LED haneut warna-warni; diffuser minyak atsiri ieu ngajantenkeun hiasan anu saé pikeun bumi sareng kantor anjeun; Ukur turutan wirahma cahaya anu ngagenclang, pikeun ngirangan perasaan tegangan, emosi tenang 

 

Aman --- diffuser aromaterapi ultrasonik bakal otomatis dipareuman nalika cai béak, henteu hariwang dibakar; BPA GRATIS, aman pikeun murangkalih, sareng bahan anti korosi, pikeun mastikeun panggunaan anu aman 

 

Kualitas dijamin --- Pabrikan kalayan 14 taun pangalaman khusus dina bidang diffuser minyak sareng pelembab; Kapuasan maksimum anjeun dijamin ku tim jasa kami unggulan 

 

Pamaké Ramah --- diffuser minyak penting borongan sareng halimun sareng suhunan cahaya pikeun ngaraosan perasaan Spa unggal dinten; Nyiptakeun ngewa sampurna ku menenangkan anjeun, ngabaru seungit; Halimun saliwat sareng Kontinyu pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda.


spésifikasi

kapasitas

180ml

kakuatan input

12W

sora

<35dB (A)

ngasupkeun

AC100240V 50 / 60HZ

hasil

DC24V, 14W, 600mA

material

Keramik + Kayu + PP

kasalametan

Pareuman otomatis upami teu aya cai

Ukuran satuan

129 * 129 * 127mm

beurat unit

668g

Ukuran kotak warna

157 * 157 * 167mm

paket

12 potongan / karton

ukuran karton

49 * 33 * 37 cm

NW / karton

kgs 8.00

GW / karton

kgs 8.80


Taros Kami