+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri bahan alami

SP-G08 180ml kayu keramik diffuser ultrasonic keramik pikeun aromatherapy


Rincian gancang

Tempat Asal:

Ningbo

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-G08

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Kuantitas Orde minimum:

100 Potongan

Rincian bungkusan:

49 * 33 * 37 cm / 12 Potongan

Supply Pangabisa:

buah 50000 per bulan


Panjelasan Produk

SP-G08 180ml diffuser aroma keramik ultrasonik kayu pikeun aromatherapy

Méh cicingeun --- teu siga anu diffuser minyak penting sanés kalayan bising mesin anu ngaganggu, diffuser pribadi anu portable kieu gaduh operasi sepi; Sampurna pikeun pangkeng, murangkalih kamar sareng yoga

Desain anu Apik --- Kayu alami sareng keramik kalayan ngawangun ngalunkeun warni na lampu LED haneut; diffuser minyak penting ieu ngajadikeun hiasan anu saé pikeun bumi sareng kantor; Cukup nuturkeun irama cahaya pulpét, pikeun ngirangan perasaan tegangan, tenang émos

Aman --- diffuser aromaterapi ultrasonik bakal otomatis dipareuman nalika cai dimangpaatkeun, henteu hariwang kabeuleum; BPA FREE, aman pikeun murangkalih, sareng bahan anti korosi, pikeun mastikeun panggunaan aman

Kualitas anu yakin --- Pabrikan sareng pangalaman 14 taun khusus dina widang diffuser minyak sareng humidifiers; Kepuasan maksimal anjeun dijamin ku tim layanan anu alus teuing

Friendly Panganggo --- diffuser minyak borong penting sareng halimun sareng setélan lampu pikeun raoskeun hiji Spa unggal dinten; Nyiptakeun kabur anu sampurna sareng kalem anjeun, ngaleungitkeun seungit; Bérés Intermittent sareng Regular pikeun nyumputkeun kabutuhan anu sanés.


spésifikasi

kapasitas

180ml

kakuatan input

12W

sora

<35dB (A)

ngasupkeun

AC100240V 50 / 60HZ

hasil

DC24V, 14W, 600mA

material

Keramik + Kayu + PP

kasalametan

Pareuman otomatis upami teu aya cai

Ukuran satuan

129 * 129 * 127mm

beurat unit

668g

Ukuran kotak warna

157 * 157 * 167mm

paket

12 potongan / karton

ukuran karton

49 * 33 * 37 cm

NW / karton

kgs 8.00

GW / karton

kgs 8.80


Taros Kami