+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri bahan alami

SP-G07 Fitur SOICARE 200ml serat awi padu kai ultrasonik diffuser aroma listrik listrik


Rincian gancang

Tempat Asal:

Ningbo

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-G07

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Kuantitas Susunan Minimal:

100 Potongan

Rincian Bungkusan:

33 * 49 * 31cm / 12 Potongan

Pasokan Kamampuh:

50000 buah unggal bulan


Panjelasan Produk

SP-G07 Fitur SOICARE 200ml serat awi kai padat anu pédah ultrasonik listrik anu diffuser

Desain 1.Compact tapi kalayan volume 200ml ageung

tiasa dianggo sadinten wengi.

Kisaran 2.Timer terus-terusan damel, 1h, 3h, 6h, nyumponan kabutuhan waktos anu béda.

3.Material mangrupikeun serat awi sareng kai padet anu langkung ramah lingkungan tanpa bahan ngabahayakeun, khusus pikeun panggunaan budak.

4.Multiple warna (Bodas / jambon / héjo / hideung / kulawu sareng anu sanés) sayogi pikeun anjeun, sareng anjeun tiasa ngadamel warna sanés anu anjeun resep ogé.


spésifikasi

kapasitas

200ml

kakuatan input

12W

sora

<35dB (A)

ngasupkeun

AC100240V 50 / 60HZ

hasil

DC24V, 14W, 600mA

material

Serat awi + PP

kasalametan

Pareuman otomatis upami teu aya cai

Ukuran satuan

135 * 135 * 110mm

beurat unit

583g

Ukuran kotak warna

156 * 156 * 143mm

paket

12 potongan / karton

ukuran karton

33 * 49 * 31 cm

NW / karton

kgs 7.00

GW / karton

kgs 7.80


Taros Kami