+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-G07 Fitur SOICARE 200ml serat awi padu kai ultrasonik diffuser aroma listrik listrik


Rincian gancang

Tempat Asalna:

Ningbo

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-G07

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Jumlah Pesenan Minimum:

100 Potongan

Rincian bungkusan:

33 * 49 * 31cm / 12 Potongan

Kamampuhan Suplai:

50000 lembar per bulan


Panjelasan Produk

SP-G07 Fitur tina SOICARE 200ml serat awi kai solid diffuser aroma ultrasonik listrik

1. Desain kompak tapi ku volume ageung 200ml

tiasa dianggo salami wengi.

2.Timer range continous working, 1h, 3h, 6h, minuhan kabutuhan waktos damel anu béda.

3. Bahan nyaéta serat awi sareng kai padet anu langkung ramah lingkungan tanpa zat anu ngabahayakeun, utamina saé kanggo panggunaan murangkalih.

4. Sababaraha warna (Bodas / pink / héjo / hideung / kulawu sareng sajabana) sayogi pikeun anjeun pilih, sareng anjeun tiasa ngajantenkeun warna sanés anu anjeun pikaresep.


spésifikasi

kapasitas

200ml

kakuatan input

12W

sora

<35dB (A)

ngasupkeun

AC100240V 50 / 60HZ

hasil

DC24V, 14W, 600mA

material

Serat awi + PP

kasalametan

Pareuman otomatis upami teu aya cai

Ukuran satuan

135 * 135 * 110mm

beurat unit

583g

Ukuran kotak warna

156 * 156 * 143mm

paket

12 potongan / karton

ukuran karton

33 * 49 * 31 cm

NW / karton

kgs 7.00

GW / karton

kgs 7.80


Taros Kami