+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-G03B 180ml kaca awi populér bentuk acorn diffuser aroma


Rincian gancang
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-G08
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS 
Kuantitas Orde minimum:1Piece
Rincian bungkusan:49 * 33 * 37cm / 12pcs
Supply Pangabisa:buah 50000 per bulan


Panjelasan Produk

180ml kaca awi populér bentuk acorn diffuser

Fungsi sareng fitur utama:

● Didamel tina bahan alami dina bentuk saderhana kalayan kontrol tombol

● Halimun sareng lampu tiasa dikontrol nyalira; 

● Timer: 1H / 3H / 8H / ON

● Tingkat Halimun : 15-20ml / h

● Kontinyu damel: sakitar 9 jam;

● Pagawean saliwat: 18 jam;

● Lampu wengi LED: lampu haneut dina tingkat lemah, sedeng sareng langkung caang; 

● Otomatis-pareum nalika teu aya cai / waktos habis;

● Desain nétral pikeun awéwé boh lalaki

● Diffuser alami alami, klasik, modéren ultrasonik ieu bakal cocog sareng ngahias bumi sareng kantor modéren tingkat luhur, bahkan hotél méwah.


spésifikasi
kapasitas180ml
kakuatan input12W
sora<35dB (A)
ngasupkeunAC100240V 50 / 60HZ
hasilDC24V / 0.5A 
materialawi + PP + gelas
cahayaLampu LED wengi haneut
otomatis1H / 3H / 8H / ON
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan129 * 129 * 127mm
beurat unit750g
Ukuran kotak warna157 * 157 * 167mm
paket12 PCS / ctn
ukuran karton49 * 33 * 37cm
NW / kartonkgs 8
GW / kartonkgs 8.5


Taros Kami