+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri bahan alami

SP-G03 180ml diffuser awi kaca awi


Rincian gancang
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-G03
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 1Piece
Rincian bungkusan: 33 * 49 * 53cm / 12pcs
Supply Pangabisa: buah 50000 per bulan


Panjelasan Produk

180ml kaca kaca awi diffuser

Fungsi sareng fitur utama:

● Dijieun bahan alami dina bentuk anu sederhana kalayan kontrol tombol

● Halimun sareng lampu anu tiasa dikawal sacara seperately;

● Timer: 1H / 3H / 8H / ON

● Tingkat Halimun : 15-20ml / jam h

● Padamelan kontinyu: sakitar 9 jam;

● Gegawean damel: 18 jam;

● Lampu wengi LED: cahaya anu haneut dina tingkat lemah, sedeng sareng caang;

● Daya listrik otomatis upami teu aya cai / waktos naék;

● Desain nétral pikeun awéwé boh lalaki

● diffuser aroma ultrasonik alami ieu, klasik, cocog sareng ngahias bumi sareng kantor modern anu dihias kelas tinggi, bahkan hotél méwah.


spésifikasi
kapasitas 180ml
kakuatan input 12W
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100240V 50 / 60HZ
hasil DC24V / 0.5A
material awi + PP + gelas
cahaya Cahaya lampu LED panas
otomatis 1H / 3H / 8H / ON
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan 129 * 129 * 237mm
beurat unit 750g
Ukuran kotak warna 157 * 157 * 255mm
paket 12 PCS / ctn
ukuran karton 33 * 49 * 53cm
NW / karton kgs 10.6
GW / karton kgs 12.2


Taros Kami