+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SOICARE keramik sareng kai padet tiis kabut aromaterapi ngalembabkeun diffuser minyak atsiri


Rincian gancang

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-G10C

fungsi:

Humidify, Aromaterapi,

Disinféksi, Ngahias

Waktos damel:

10H-20H

Kuantitas Orde minimum:

500 Potongan

Ukuran Unit:

12.7 * 12.7 * 18.4 cm 

Supply Pangabisa:

buah 10000 per bulan

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS

watesan pamayaran

T / T, LC, PAYPAL,

Asuransi ALIBABA, PAYONEE


Panjelasan Produk

SOICARE keramik sareng kai padet tiis kabut aromaterapi ngalembabkeun diffuser minyak atsiri

·        Désainer MINIMALST DENGAN Téktur Alam: diffuser minyak atsiri SOICARE didesain di Dénmark ngeunaan alam sareng sumanget minimalis dina pikiran. Éta hadir nganggo keramik luhur anu ramah lingkungan sareng suku kai padet. Éta siap dicampur mulus kana hiasan naon waé sareng 3 pilihan warna.

·        Pilihan MUTIPLE TIMER: SOICARE minyak atsiri diffuser sareng pelembab didesain sareng 4-INTERVAL TIMERS: 1hr, 3hrs, 6hrs, sareng Always ON. Lampu indikator timer dirancang sacara subtly pikeun diproyeksikeun dina permukaan méja.

·        MIST LASTING MIST: diffuser minyak atsiri SOICARE sareng pelembab hadir sareng waduk cai 180ml anu ngamungkinkeun anjeun ngaraos seungit tanpa seuneu anu kabuka dina 2 MIST MOD: Mode Kontinyu nyayogikeun 10 jam aromaterapi anu sengit, Modeu Intermiten ((30 detik ON, 30 detik OFF)) nyayogikeun salami 20 jam kalayan aroma anu langkung enteng.

·        DIKETOR Pikeun SLEEPER CAHAYA: diffuser minyak atsiri SOICARE sareng pelembab moal aya BEEPS. Anjeun tiasa milih pikeun nganggo éta TANPA HAMPIR. Diffuser minyak atsiri SOICARE tiasa dianggo ULTRA-QUIETLY, janten bieu katingali bahkan nalika tengah wengi.

·        Gampang Dianggo sareng dijaga: diffuser sareng pelembab minyak atsiri SOICARE sanés ngan ukur BPA-GRATIS, tapi ogé direkayasa ngagunakeun minyak atsiri sacara épéktip. Ekstra panjang, 6FT POWER CORD cukup panjang pikeun ngahontal stop kontak témbok anu merenah. Téknologi SMUT AUTO SHUT-OFF mastikeun kasalametan maksimal sepanjang waktos nalika cai na garing.


spésifikasi

Tegangan adaptor

100-240V

kakuatan

12W

sora

<30dB

material

Keramik + kai padet

Tank cai

180 ML

frékuénsi:

6.08 fl.oz

kasalametan

Otomatis pareuman nalika teu aya cai

Modus halimun:

Terusan / Sela

Ukuran kotak warna:

16x16x19cm 

NW

0.88 kg

GW

1.05 kg


Taros Kami