+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Cai pemanasan SOICARE sareng kabut haneut luhur ngeusian pelembab ultrasonik


Rincian gancang

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-THW012

fungsi:

Humidifier haneut sareng tiis, Aromaterapi, Disinféksi

Waktos damel:

Halimun tiis: 20H, Halimun Haneut: 11H

Kaluaran halimun:

Halimun Haneut: 550ml / H, Halimun Tiis:300ml / H

kapasitas

6L

Kuantitas Orde minimum:

1000 Potongan

Ukuran Unit:

30 * 20 * 28 cm 

Supply Pangabisa:

buah 100000 per bulan

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS

watesan pamayaran

T / T, LC, PAYPAL, ALIBABA INSURANS, PAYONEE


Panjelasan Produk

Cai pemanasan SOICARE sareng kabut haneut luhur ngeusian pelembab ultrasonik

Fungsi Perkenalan

I. Halimun tiis & haneut haneut (PTC + Ultrasonik)

Anggo bagian pemanasan PTC ngejat cai kana halimun haneut.

Anggo Transduser Ultrasonik pikeun ngahasilkeun halimun tiis.

II. Transduser kaca glasir keramik, tiasa nolak skala cai sacara épéktip pikeun manjangkeun umur mangpaat.

III. Fungsi sterilisasi ku 100 tina caina

Ngagunakeun téknologi pemanasan PTC, suhu cai tiasa ngahontal ampir 100. Éta tiasa maéhan baktéri. Tingkat Stérilisasi tiasa ngahontal 99.53%.

Suhu sakitar nozel tiasa ngahontal 60 handapeun fungsi halimun haneut. Éta tiasa nyepetkeun Uap anu nyebarkeun kana hawa.  

IV. Téknologi patén tina atomisasi & peleburan kombinasi penguapan.

V. Kalayan aroma

Kalayan fungsi aroma, éta tiasa ngajantenkeun hawa seungit sareng ngareureuhkeun kacapean.

VI. Kaluaran kabut super ageung, pelembab éfisién

Kaluaran kabut tiasa ngahontal 550ML / H sareng éta tiasa ngarobih kalembaban kamar 40m ² ka tingkat asor anu nyaman dina 15minutes.

VII. Perlindungan pareuman otomatis ku peringatan nalika teu aya cai

Anggo float sareng Level Cai Sénor pikeun ngendalikeun panyalindungan dina cai.

VIII. 360 derajat muncung kabut rotatable kalayan desain anti héd

Nozim kabut anu tiasa diputer tiasa ngajantenkeun pelembab sadayana janten leres.

IX. Kartrij demineralisasi opsional pikeun manjangkeun umur mangpaat.

Descaling pad: bagian ieu tiasa dianggo pikeun turun, éta mangpaat pisan pikeun ngabantosan ngirangan endapan anu ditempelkeun dina bagian PTC. Éta tiasa diseuseuh ku cai asin, kami nyarankeun pikeun mersihan éta sering numutkeun kualitas cai lokal.

X. Tangki cai ageung sareng inlet cai ageung

Kalayan kapasitas bak cai 6L, mesin tiasa dianggo sahenteuna 10 jam. Sareng inlet cai ageung tiasa ngajantenkeun langkung gampang pikeun ngabersihan bagian jero bak cai.

XI. Pakem Disumputkeun

Gagang anu disumputkeun matak ngamudahkeun ngeusian deui. Éta merenah sareng moal mangaruhan penampilan.

XII. "AUTO" Fungsi

Dina fungsi AUTO, mesin tiasa nyaluyukeun kaluaran halimun numutkeun kalembaban lingkungan pikeun ngahontal tingkat asor anu nyaman

 

setting:

• kalembaban anu tiasa diatur tina 40% dugi ka 80%

• Monitoring kalembaban ambient sareng fungsi tampilan

• 1 ~ 12 jam setting waktos

• panyalindungan overheating ganda tina sensor overheat sareng sekering.

• Desain awak terpadu pikeun panekanan noise, super sepi nalika dioperasikeun

• Kalayan Modeu Bobo


spésifikasi

Tegangan adaptor

100-240V

kakuatan

280W (Halimun tiis dina 30W)

sora

<45dB

material

ABS

Tank cai

6 L

frékuénsi:

50 / 60Hz

kasalametan

Otomatis pareuman nalika teu aya cai

Lingkungan damel:

kalembaban relatif ≤95% RH, suhu: 5~45

Volume Halimun Tinggi

550mL / jam

Volume Halimun Rendah

300mL / jam

Ukuran Unit:

30x20x28cm 

NW

1.95 kg

GW

3.10 kg

 

 

 


Taros Kami