+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri pemanasan

SOICARE cai pemanasan sareng halimun luhur ngeusian ultrasonicifierifier


Rincian gancang

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-THW012

fungsi:

Humidifier anget sareng tiis, Aromaterapi, Disinfection

Waktos damel:

Halimun Seueur: 20H, Halimun Hawa: 11H

Kaluaran halimun:

Halimun Hawa: 550ml / H, Héris Halimun:300ml / H

kapasitas

6L

Kuantitas Orde minimum:

1000 Potongan

Ukuran Unit:

30 * 20 * 28 cm

Supply Pangabisa:

buah 100000 per bulan

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS

watesan pamayaran

T / T, LC, PAYPAL, ALIBABA INSURANCE, PAYONEE


Panjelasan Produk

SOICARE cai pemanasan sareng halimun luhur ngeusian ultrasonicifierifier

Fungsi Perkenalan

I. Hibrid tiis & panas halimun (PTC + Ultrasonik)

Anggo bagian PTC pemanasan pikeun menguap cai ka halimun.

Anggo Ultrasonic Transducer pikeun ngahasilkeun halimun anu tiis.

II. Kaca keramik kaca keramik, tiasa nolak skala cai sacara efektif pikeun manjangkeun kahirupan anu mangpaat.

III. Fungsi stérilisasi sareng 100 tina caina

Nganggo téknologi pemanasan PTC, suhu cai tiasa ngahontal ampir 100. Éta tiasa maéhan baktéri. Tingkat Sérsilisasi tiasa ngahontal 99.53%.

Suhu di sekitar muncung tiasa ngahontal 60 handapeun fungsi kabus anu haneut. Éta tiasa nyepetkeun beueus anu nyababkeun kana hawa.

IV. Téknologi patén atomisasi & gabungan vaporisasi pelembapan.

V. Kalayan ku seungit

Kalayan fungsina seungit, éta tiasa janten hawa seungit sareng ngaleungitkeun kacapean.

VI. Kaluaran super ageung, langkung éfisién

Kaluaran halimun tiasa ngahontal 550ML / H sareng éta tiasa ngarobih asor tina ruangan 40m ² ka tingkat asor anu nyaman dina 15minutes.

VII. Perlindungan pareum otomatis ku saur peringatan nalika teu cai

Anggo ngambang sareng Cai Tingkat Senor pikeun ngendalikeun panyalindungan handapeun cai.

VIII. Gelar kabeut rotat 360 gelar sareng desain anti-héd

Muncul halimun rotatable tiasa ngajantenkeun kelembapan sagala-dugi.

IX. Kartri démokralisasi pilihan Pilihan pikeun manjangkeun umur mangpaat.

Descaling pad: bagian ieu tiasa dianggo pikeun turun, éta pohara kapaké pikeun ngabantosan panurunan tina présipasi dina bagian PTC. Éta tiasa dibasuh ku cai uyah, urang nyarankeun pikeun ngabersihan deui dumasar kana kualitas cai lokal.

X. Tangki cai ageung sareng inlet cai ageung

Kalayan kapasitas tank cai 6L, mesin tiasa damel sahenteuna 10 jam. Sareng inlet cai ageung tiasa ngagampangkeun ngabersihan jero tank cai.

XI. Ngendali Anu Disumputkeun

Cecekelan anu disumputkeun ngagampangkeun deui. Éta merenah sareng henteu mangaruhan tampilan.

XII. "AUTO" Fungsi

Di handapeun fungsi AUTO, mesin tiasa ngaluyukeun kaluap numutkeun kalembaban lingkungan kanggo ngahontal tingkat asor anu nyaman

setting:

• Kelompok humidistat tiasa diatur tina 40% dugi ka 80%

• Ngawaskeun kalembaban ambient sareng fungsi tampilan

• 1 ~ 12 waktos waktos

• Perlindungan overeat ganda tina sensor overheat sareng sekering.

• Desain awakna terintegrasi pikeun suprési bising, super tenang nalika operasi

• Kalayan Modeu Saré


spésifikasi

Tukang adaptor

100-240V

kakuatan

280W (halimun tiis di 30W)

sora

<45dB

material

ABS

Tank cai

6 L

frékuénsi:

50 / 60Hz

kasalametan

Pareuman otomatis upami teu aya cai

Lingkungan damel:

kalembaban relatif ≤95% RH, suhu: 5~45

Tinggi Jilid Jilid

550mL / jam h

Jilid Halimil Dobel

300mL / jam h

Ukuran Unit:

30x20x28cm

NW

1.95 kg

GW

3.10 kg


Taros Kami