+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri pemanasan

KULIS tiis sareng halimun aromatherapy luhureun eusian hawa humidifier


Rincian gancang

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-THW003

fungsi:

Humidifier anget sareng tiis, Aromaterapi, Disinfection

Waktos damel:

Halimun Seueur: 18H, Halimun Hawa: 10H

Kaluaran halimun:

Halimun Hawa: 550ml / H, Héris Halimun:300ml / H

Kuantitas Orde minimum:

1000 Potongan

Ukuran Unit:

25 * 20 * 33 cm

Supply Pangabisa:

buah 100000 per bulan

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS

watesan pamayaran

T / T, LC, PAYPAL, ALIBABA INSURANCE, PAYONEE


Panjelasan Produk

KULIS tiis sareng halimun aromatherapy luhureun eusian hawa humidifier

Humidifier ieu sareng dua jinis halimun, halimun tiis sareng halimun haneut.

1. Fungsi sareng Fitur:

1). Témbongan LED kelas tinggi

2). Tilu tingkat halimun tiis sareng halimun anu sayogi sayogi

3). Fungsi timer ti 1h ka 12h

4). Humidity Setting tina30% ~ 90%

5). Kalembaban diatur ku unggal 5%. Nalika asor ngahontal nilai setting, mesin bakal eureun damel. Sareng nalika kalembaban kamar sahandapeun nilai settingna 5%, mesin bakal balikan deui damel

6). Kalayan fungsi ambu

7). Dua tingkat, 360 nozzles halimun rotatable

8). Kekurangan panyalindungan cai

9). Otomatis liren damel upami angkat tank cai

10). Kalayan mode sare

11). Paparan LED tiasa dipareuman pikeun nganggu gangguan tina bobo. Dina modeu bobo, mesin bakal nangtung tanpa aya sora lamun henteu cai, LED bakal ningalikeun tombol cai.

12). Kontrol jarak jauh opsional

13). Patén luhureun nganggo tangki cai anu tiasa dugi

14). Kapasitas palembaban ageung, ningkatkeun asor tina sadayana kamar sacara merata

15). Médérter suhu suhu jero ngajadikeun Uap anu séhat.

2. Fungsi stéralisasi dihontal ku Téhnologi Gabungan & Vaporisasi Teknologi

1). Anggo téknologi pemanasan PTC, suhu cai tiasa dipanaskeun nepi ka 100 maéhan baktéri sareng ngejat janten halimun panas.

2). Anggo Transducer ultrasonic pikeun ngahasilkeun halimun anu tiis

3). Dina flue, 100 halimun panas ngagabung sareng sareng ogé mindahkeun panas ka halimun anu sono pikeun maéhan baktéri. Laju disterisasi tiasa ngahontal 99.53%. Suhu halimun anu dihasilkeun kira-kira 60. sareng ditiup ku kipas angin hawa.


spésifikasi

Tukang adaptor

100-240V

kakuatan

280W (halimun tiis di 25W)

sora

<45dB

material

ABS

Tank cai

5.5 L

frékuénsi:

50 / 60Hz

kasalametan

Pareuman otomatis upami teu aya cai

Lingkungan damel:

kalembaban relatif ≤95% RH, suhu: 5~45

Tinggi Jilid Jilid

550mL / jam h

Jilid Halimil Dobel

300mL / jam h

Ukuran Unit:

25x20x33cm

NW

1.55 kg

GW

2.10 kg


Taros Kami