+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Minyak ésénsial

SOICARE 100% Minyak Intisitas Therapyutic Minyak Aromaterapi Kelas Murni pikeun diffuser


Rincian gancang

Tempat Asal:

Guangdong

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-DF

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Rincian bungkusan:

22 * 10 * 4.5 cm / 6 Potongan

Supply Pangabisa:

buah 300000 per bulan

Kuantitas Orde minimum:

1000 Potongan

Rincian bungkusan:

22 * 10 * 4.5 cm / 6 Potongan


Panjelasan Produk

SOICARE 100% Minyak Intisitas Therapyutic Minyak Aromaterapi Kelas Murni pikeun diffuser

● (1) Otomatis Hadé Otomatis Aromaterapi Otomatis tina Top 6; Kabéh minyak kami sahih, alami, henteu kabeuleum, undiluted, non-aditif, non-fillers;

● (2) Top Aromaterapi OIls: Lavender, Oranyeu, Peppermint, Lemon Rumput, Tangkal Téh sareng Eucalyptus;

● (3) PERHATOSAN SAFETY: Kanggo panggunaan luar wungkul. Lian ti aromaterapi, éncér ku minyak pamawa. Pikeun panggunaan topikal, rub jumlah anu langkung alit dina jeroeun siku anjeun pikeun nguji réaksi alérgi sateuacan dianggo. Ngilangkeun panggunaan upami teu pikaresepeun atanapi upami iritasi lumangsung. Jauh tina piaraan; Ucing tiasa hususna peka dina minyak atsiri. Hindarkeun kontak sareng panon, teu tiasa dilangkungan ku barudak;

● (4) Pilihan minyak anu ati-ati dina susunan minyak ésénsial kami dumasar kana karakteristik masing-masing sareng kauntungan anu sanésna ogé kamampuan pikeun nyampur babarengan pikeun pangutuhan aromatik unik sareng kabutuhan terapi. Set kado minyak penting kalebet komponén konci pikeun ngamungkinkeun anjeun ngadamel versi sorangan tina campuran anu kuat.;

● (5) Botol Amber nyaring cahya;

(6) Seungit Avaliable: Teh trea, sereh, lavender, kayu putih, jeruk manis, lada, kayu manis, Bergamot, sereh, Peppermin, jeruk bali, Lavender, Rosemary, Eucalyptus.
Oranyeu amis, Lemon, tangkal pinus, Frankincense.



spésifikasi

kapasitas

10ml

material

100% minyak atsiri murni

beurat unit

50 g

Ukuran kotak warna

22 * 10 * 4.5 cm

paket

6 buah / kotak

NW / karton

300 g

GW / karton

400 g


Taros Kami