+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SOICARE 100% Minyak Esensial Murni Terapeutik Kelas Aromaterapi Minyak pikeun Diffuser


Rincian gancang

Tempat Asal:

Guangdong

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-DF

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Rincian bungkusan:

22 * 10 * 4.5 cm / 6 Potongan

Supply Pangabisa:

buah 300000 per bulan

Kuantitas Orde minimum:

1000 Potongan

Rincian bungkusan:

22 * 10 * 4.5 cm / 6 Potongan


Panjelasan Produk

SOICARE 100% Minyak Esensial Murni Terapeutik Kelas Aromaterapi Minyak pikeun Diffuser

● (1) Minyak atsiri kualitas Aromaterapi Premium diatur tina Top 6; Sadaya minyak urang otentik, alami, henteu saring, undilut, sanés aditif, sanés pangisi;

● (2) Top Aromatherapy OIls: Lavender, Oranyeu, Peppermint, Lemon Grass, Tea Tree sareng Eucalyptus;

● (3) PERHATOSAN SAFETY: Pikeun panggunaan éksternal hungkul. Lian ti aromaterapi, éncér ku minyak carrier. Pikeun panggunaan topikal, gosok sakedik pisan dina bagian jero siku anjeun kanggo nguji réaksi alérgi sateuacan dianggo. Ngeureunkeun panggunaan upami henteu raoseun atanapi upami iritasi lumangsung. Jauhkeun tina jangkauan piaraan; Ucing tiasa peka kana minyak atsiri. Cegah kontak sareng panon, ngajauhkeun jangkauan murangkalih;

● (4) Pilihan minyak anu ati-ati dina susunan minyak atsiri kami didasarkeun kana ciri masing-masing sareng manpaatna ogé kamampuan pikeun nyampur babarengan pikeun karesep aromatik anu unik sareng kabutuhan terapi. Set kado minyak atsiri kalebet komponén konci pikeun ngamungkinkeun anjeun ngadamel vérsi anjeun tina campuran anu kuat.;

● (5) Botol ambér pikeun nyaring lampu;

(6) Seungit anu tiasa kapendak: Teh trea, serai, lavender, kayu putih, jeruk amis, peppermint, Kayu manis, Bergamot, Lemongrass, Peppermin, jeruk bali, Lavender, Rosemary, Eucalyptus,
Jeruk amis, Jeruk nipis, Tangkal Pinus, Frankincense.



spésifikasi

kapasitas

10ml

material

100% minyak atsiri murni

beurat unit

50 g

Ukuran kotak warna

22 * 10 * 4.5 cm

paket

6 buah / kotak

NW / karton

300 g

GW / karton

400 g

 

 


Taros Kami