+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Minyak ésénsial

Minyak ésénsial teatree murangkalih ngabasmi disinféktan bebas sareng henteu caket leungeun


Rincian gancang

Tempat Asal:

Guangdong

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-DFB

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Kuantitas Orde minimum:

1000 Potongan

Rincian bungkusan:

4 * 4 * 13 cm / Piece

Supply Pangabisa:

buah 300000 per bulan

Kuantitas Orde minimum:

1000 Potongan


Panjelasan Produk

Minyak ésénsial teatree murangkalih ngabasmi disinféktan bebas sareng henteu caket leungeun

(1) Fungicide Kuat;

● (2) Laju anti-bakteri tiasa ngahontal 99.98%;

● (3) Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, virus Suku-suku;

● (4) Métértéktis kelas minyak ésénsial teatree, sterilisasi éféktif, teu aya résistansi narkoba, lemah lembut alami, tiasa dianggo sering.


spésifikasi

kapasitas

100ml

material

100% minyak atsiri murni

beurat unit

150 g

Ukuran kotak warna

4 * 4 * 13 cm

paket

1 sapotong / kotak


Taros Kami