+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SOICARE cerdas dehumidifier listrik rumah tangga


Rincian gancang

Tempat Asal:

Shenzhen

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-DH002

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Kuantitas Orde minimum:

500 Potongan

Ukuran Unit

240 * 190 * 440mm

Ukuran Kotak Batin:

300 ** 250 * 520mm

Supply Pangabisa:

buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

Dehumidifier,Compact and Portable for High Humidity in Home, Dapur, Kamaréa, Kamar, Paruang, Karavan, Office, RV, Garage with Auto Cicing Pareum

Dactum mini dékumidifier anu ringkes sareng éfisién ngirangan asor dina rohangan leutik dugi ka 1200 suku kubik. Éta cocog pikeun dianggo dina rohangan leutik sapertos pawon anjeun, garasi, ruangan bawah tanah, kapilah, papakéan, parahu sareng desain réh na, tiasa gampang direlokasi. Éta ngamangpaatkeun téknologi peltier canggih anu henteu ngan ukur pisan hemat énergi tapi haréwos sepi teuing, anu ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun sadinten siang sareng wengi tanpa bising nyaring atanapi ngaganggu.

1.Gunakeun téknologi Thermoelectric (henteu compresser)


Tombol pencét 2.Long sareng 3 detik kanggo Hurung atanapi off, press "mode"key from high speed work pikeun laju umum pikeun digawé.


3.Automatic induksi tipe hurung sareng pareum, nalika tank cai ngantunkeun, kakuatan mesin nunjukkeun yén LED bakal hurung.


4.Automatic lirén nalika cai pinuh ku sistem lampu bulao.


5.Anomatic drainase .3 Liters tank cai tembus, tiasa dehumidifiy 2L per dintenna dina 30 ℃, 80% RH,


6.Work kalayan mode switch AC / DC kakuatan 90W pasokan, gaduh indikator LED otomatis,


7.Pilih kacepetan tinggi sareng fungsina ngagancangkeun low


Digarapkeun kana papakéan, ruangan neundeun, walk-in. pacilingan, dapur, kabinet atanapi kamar orok, jsb.


spésifikasi

kapasitas

3L

kakuatan input

90 W

sora

<= 50 dB

ngasupkeun

AC100V-240V

hasil

DC15V / 6A

Kamampuhan Gawé

2L / dinten (30c RH80%)

Daérah Coverage

28 meter pasagi

material

ABS

Ukuran satuan

L240 * H435 * W190 (mm)

beurat unit

5.43 Kg

Ukuran kotak warna

L295 * H520 * W245 (mm)


Taros Kami