+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Dehumidifier

Hawa beueus ultra-jempé anu dibabawa, kamar tidur, dapur, kantor, papakéan dehumidifier


Rincian gancang

Tempat Asal:

Shenzhen

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-DH001

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Kuantitas Orde minimum:

100 Potongan

Ukuran Unit

150 * 208 * 337mm

Ukuran Kotak Batin:

202 ** 265 * 396mm

PCS / CTN

buah 4

Ukuran karton

55 * 42.5 * 42cm

Supply Pangabisa:

buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

Hawa beueus ultra-jempé anu dibabawa, kamar tidur, dapur, kantor, papakéan dehumidifier

Lamun cicing di lingkungan beueus lila, awak urang bakal ngarareunah. Ti jaman ayeuna parantos ngagaduhan dehumidifier praktis!
Ieu Deerma Mini Dehumidifier Portable Home Air Dryer mangrupakeun pilihan anu saé. Sanaos awakna leutik, pangaruh dehumidification nya
saé pisan. Salian fungsi dehumidifikasi anu kuat, éta ogé tiasa didaur ulang, ngahémat tanaga sareng gampang pisan
dina waktos anu sasarengan!

1. fungsi : Humidistat tahan, otomatis pareum, defrost otomatis, LED mamerkeun, tank cai tiasa dicabut, nyeusuh saringan, ngirangan ngarugikeun lebu, sisikian ngabahayakeun, bau anéh.

2. aplikasi :Jalan leutik: kabinet, lomari buku, shoebox, rohangan barudak, pacilingan, ruang bawah tanah, lomari.


spésifikasi

kapasitas

2L

kakuatan input

48 W

sora

<= 50 dB

ngasupkeun

AC100V-240V 50 / 60Hz

hasil

DC15V / 4A

Kamampuhan Gawé

1L / dinten (30c RH80%)

Daérah Coverage

20 meter pasagi

material

ABS

Ukuran satuan

150 * 208 * 337mm

beurat unit

1882g

Ukuran kotak warna

202 ** 265 * 396mm

paket

4 potongan / karton

ukuran karton

55 * 42.5 * 42cm

NW / karton

kgs 8.00

GW / karton

kgs 9.20


Taros Kami