+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

News Company

Ngurus panas ti perusahaan Sunpai

Waktos: 2020-04-30 Hit: 39

Konsumén dear,

Kami ngarepkeun sadayana kanggo anjeun.

Urang terang yén Coronavirus parantos janten pandémik sareng sumebar di sakuliah dunya ayeuna.

Punten waé sing jaga diri.

Kusabab Coronavirus dina kontrol di Cina, kami parantos ngaringkeskeun sababaraha pangalaman pikeun anjeun:

Hindarkeun angkat ka tempat anu rame, upami anjeun kedah, kedah nganggo topéng sareng ngumbah leungeun sabisa. Jieun panyalindungan pribadi anu hadé sareng teu aya sentuhan penting pisan.

Punten Catet yén urang salawasna nangtung sareng anjeun. Henteu ngan ukur kanggo usaha, tapi ogé pikeun bertarung sareng virus.

Upami anjeun peryogi produk pelindung pribadi, punten ulah ragu waé, kami tiasa ngagaleuh anjeun ti pasar kami.

Gelut sareng COVID-19, urang babarengan!