+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Perawatan haneut ti perusahaan Sunpai

Waktos: 2020-04-30 Hit: 121

Konsumén dear,

 

Kami arepkeun sadayana lancar sareng anjeun.

Kami terang yén Coronavirus kaserang pandemi sareng sumebar di dunya ayeuna.

Punten jaga leres-leres jaga nyalira.

Kusabab Coronavirus dikendalikeun di Cina, kami parantos nyimpulkeun sababaraha pangalaman pikeun anjeun:

Cegah angkat ka tempat anu ramé, upami diperyogikeun, kedah nganggo masker sareng nyeuseuh leungeun sabisa-bisa. Ngadamel perlindungan pribadi anu saé sareng henteu aya anu keuna penting pisan.

Punten perhatoskeun yén kami salawasna nangtung sareng anjeun. Henteu ngan ukur pikeun bisnis, tapi ogé pikeun merjuangkeun virus.

Upami anjeun peryogi produk pelindung pribadi, punten tong ragu pikeun masihan terang ka kami, urang tiasa mésér kanggo anjeun ti pasar kami.

 

Tarung sareng COVID-19, urang babarengan!