+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

MÉS "HERO MACHINE" kami terkenal di cina sareng nagara sanés.

Waktos: 2020-01-13 Hit: 45

Mesin HERO mangrupikeun produsén propésional anu aktipitas ngahasilkeun & ngembangkeun mesin palastik, sapertos Mesin niupan Film, Mesin ngadamel Plastik Kantong, mesin percetakan, mesin daur ulang plastik, mesin pengemasan sareng sajabana Sareng pangalaman anu parantos mangtaun-taun di kinerja profesional sareng saé saatos jasa, urang HEROMACHINE parantos disatujuan salaku produk mumpuni pikeun proyék-proyék Pamaréntah sareng proyék-proyék swasta sapanjang 100 nagara sareng daérah, sapertos Afrika, Wétan Tengah, Asia tenggara, Amérika Kidul, Éropah kalayan seueur pangguna di luar negeri.

Kami parantos netepkeun tujuan "ngadamel produk anu pangsaéna, netepkeun mérek pangsaéna, ngaéksekusi manajemén anu pangsaéna, salaku réspon tina persaingan globalisasi".

Kami aktip adaptasi kaunggulan tara internasional kami sareng ngimpor téhnik tinggi kana panilitian sareng pamekaran produk énggal sareng paningkatan téhnik. Pabrik urang perenahna di Kota Ruian. Éta sakitar 30 km ti Bandara Wenzhou, 3 jam ku karéta di antara Shanghai, satengah jam ku karéta di antara yiwu.

Kami gaduh manajemén pembuatan anu hadé sareng sistem pamariksaan kualitas pikeun mastikeun yén unggal mesin sampurna dina kualitas. Kami nyayogikeun jasa perhatian sareng nganggap konsumén salaku harta karun hébat. Kami siap nyayogikeun pre-sales anu saé sareng gancang sareng saatos jasa penjualan. Anjeun tiasa percanten ka produk kami ku persén pinuh.

MÉS "HERO MACHINE" kami terkenal di cina sareng nagara sanés.

Kami hoyong kerjasama sareng réréncangan sareng ngembangkeun sasarengan. Kami ngadangukeun sareng kami ngarepkeun patarosan anjeun sareng proyék-proyék anu pikaresepeun ogé suksés sareng anjeun!