+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

News Company

Humidifiers for hypochlorous acid water using

Waktos: 2020-06-28 Hit: 15



Dear Friends,

Kami ngarepkeun sadayana kanggo anjeun.


Sigana yén Covid-19 bakal lami.

W.H.O(world health organization) told us, spary hypochlorous acid water is an effective way to kill coronavirus.

Tapi éta henteu gampang janten HCIO halimun aman sareng efektif.

Ayeuna, saatos kerja keras, diusahakeun sareng diuji, insinyur kami ngembangkeun humidifiers sareng fungsi anu énggal.

Anu tiasa dianggo pikeun cai asam hipoklasik sacara langsung, cocog pisan pikeun disinfeksi kamar sareng kantor.

We looking forward the cooperation with you.

Hopefully our work will help in the fight against the Covid-19.


Samples are available for you.