+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

2021 Pengumuman liburan Festival Parahu Naga

Waktos: 2021-06-01 Hit: 218

 传统 端午节 粽子 背景 矢量 素材 (EPS / AI / PNG) _dowebok          

Dear Friends,

Pesta Perahu Naga badé sumping, kuring nyanggakeun liburan anu bahagia.

Pangaturan liburan sapertos kieu:

Kamar kantor ditutup ti 12 Juni 2021 dugi ka 14 Juni 2021.

Pabrik ditutup ti 12 Juni 2021 dugi ka 14 Juni 2021.