+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Diffuser aroma komérsial

Diffuser SP-A09 200ml


Rincian gancang
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-A09
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS, PSE
Kuantitas Orde minimum: 1Pieces
Rincian bungkusan: 82.5 * 49.5 * 28cm / 8 Potongan
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

Diffuser SP-A09 200ml

Ngadamel gaya hirup seungit sareng nyaman

Fungsi sareng fitur utama:

Desain 1.Modern kalayan kontrol sentuhan rasa

Nyemprot kapasitas 2.200ml pikeun 300-400M³area

3.User ditetepkeun damel / ngareureuhkeun waktos pikeun nyumponan kabutuhan anu béda

4.A / B / C tingkat pikeun tingkat kerja anu béda

5. Jam tepat moal ngarobih deui saatos setélan nuturkeun waktos lokal

6. Boga modeu kerja anu tiasa dianggo mémang teu robih saatos setting

7. Sayogi pikeun 100% minyak penting murni

8. Bisa dipasang di punjangan sistem hawa sentral.


spésifikasi
kapasitas 200ml
kakuatan input 4W
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100240V 50 / 60HZ
hasil DC12V, 4W
material logam
cahaya Henteu aya lampu
otomatis 0-999s
kasalametan Otomatis listrik-pareum nalika euweuh minyak
Ukuran satuan 200 * 238 * 70mm
beurat unit 2.7KG
Ukuran kotak warna 410 * 260 * 120mm
paket 8pcs / ctn
ukuran karton 825 * 495 * 280mm
NW / karton 2.7kgs
GW / karton 3.45kgs


Taros Kami