+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-A07 800ml WIFI APP Ngontrol Mesin Komérsial Udara Mesin


Rincian gancang
Tempat Asal:Shenzhen
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-A07
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum:1 Potongan
harga:Negotiable
Rincian bungkusan:1 Potongan / Box
Waktos pangiriman:7-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran:50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa:buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

800ml WIFI APP Ngontrol Mesin Ambu Hawa Komérsial 

Fungsi sareng fitur utama:

1.Easy Operate: WIFI APP Control, sambungkeun sareng wifi sareng telepon, unduh aplikasi maka tiasa ngendalikeun mesin di panjuru dunya, kontrol hurungkeun / pareuman mesin, sareng halimun, waktos damel sareng sajabina.

2. Operasi sing tenang: Super lumayan nalika damel, noise handapeun 35dB (A) 

3. Pamakéan Daérah ageung: Dilengkepan kipas bawaan anu seueur ngagedéan ambauan, cocog pikeun 500-550m³, saé kanggo toko, toko lawon, lobi hotél sareng sajabina.

4. Waktu kerja anu tiasa diatur sareng tingkat damel: tiasa ngarobih waktos damel sakumaha kabutuhan, nurunkeun tingkat misting nalika aroma pinuh ku rohangan, langkung luhur tingkat misting nalika toko peryogi aroma.

5. Bahan kualitas luhur: pompa udara impor, sareng operasi kontinyu 24-jam


spésifikasi
kapasitas800ml
Sinyalna Ambu500-550m³
sora<35dB (A)
kakuatan5W
Voltaseu12V
materialABS + PP
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan27 * 11 * 20CM
beurat unit2kg
kotak warna33X18X31cm


Taros Kami