+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Diffuser aroma komérsial

SP-A07 800ml WIFI APP Ngontrol Mesin Komérsial Udara Mesin


Rincian gancang
Tempat Asal: Shenzhen
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-A07
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 1 Potongan
harga: Negotiable
Rincian bungkusan: 1 Piece / Box
Waktos pangiriman: 7-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran: 50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

800ml WIFI APP Mesin Kontrol Udara Komersil Udara

Fungsi sareng fitur utama:

1.Easy Operate: WIFI APP Control, nyambungkeun sareng wifi sareng telepon, download aplikasi teras tiasa ngontrol mesin di sakumna dunya, kontrolkeun / pareumkeun mesin, sareng halimun, waktos damel sareng saterasna.

2.QUIET OPERATION: Super cukup salami damel, sora dihandap 45dB (A)

Dianggo 3.Large Area Dianggo: Dilengkepan dina kipas anu diwangun dina kipas kalolobaanana ngagaleuh kisaran, cocog pikeun 2000-3000m³, saé kanggo toko, toko lawon, lobi hotél sareng saterasna.

4. waktos sareng tingkat kerja anu tiasa dilereskeun: tiasa ngarobih waktos damel sakumaha kabutuhan, nurunkeun tingkat kajahatan nalika bau anu pinuh ku rohangan, langkung luhur tingkat kajahatan nalika toko kedah bau.

Bahan kualitas 5.High: pompa hawa anu diimpor, kalayan operasi kontinyu 24-jam


spésifikasi
kapasitas 800ml
Lambang Sénsitip 2000-3000m³
sora <45dB (A)
kakuatan 13W
Voltaseu 12V
material Keramik + ABS + PP
cahaya Lampu LED warni
Jilid kasalahan 20-30ml / jam
Timing Terakhir 4-6hours
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan 27 * 11 * 20CM
beurat unit 3kg
kotak warna 33X18X31 cm


Taros Kami