+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Diffuser aroma komérsial

Batré SP-A06 100ml Ngajalankeun Daérah Leutik Mesin Minyak Scent Minyak Leutik


Rincian gancang
Tempat Asal: Shenzhen
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-A06
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 1 Potongan
harga: Negotiable
Rincian bungkusan: 8 Potongan / karton
Waktos pangiriman: 7-30days gumantung kuantitas
Sarat pamayaran: 50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

Batré 100ml Ngajalankeun Daérah Leutik Minyak Scent Minyak Minyak Leutik

Fungsi sareng fitur utama:

Suasana Suasana: Nyiptakeun seungit unik ku toko anjeun atanapi ruangan, bersantai, aromatherapy

2.Pasukan kakurangan tradisional: kalebet runtah waktos nambihan minyak penting sareng polusi minyak atsiri, sareng ngadopsi desain botol sakali-waktos. Kacida ningkatkeun efisiensi ngagantian minyak penting, sedengkeun ogé ngajamin kualitas minyak penting.

Kinerja 3.High: ngaresepkeun deui pakarang produk seungit pinter, anu ngagaduhan kahirupan batré anu langkung saé, kinerja ongkos tinggi sareng stabilitas.

4. Area Aplikasi: Cocog pikeun Kamar Hotel, Hotel Lobi, Toko, Toko Kain, Kaméra, Leungeun jsb


spésifikasi
kapasitas 100ml
sinyalna 80 ~ 100m3
sora <35dB (A)
kakuatan 1.8W
Voltaseu: 4.5V
material ABS + PP
Ukuran satuan 130 * 165.5 * 71mm
beurat unit 520g
Ukuran kotak warna 215 * 203 * 108mm
paket 8 potongan / karton
ukuran karton 450 * 427 * 240mm
NW / karton 5kgs
GW / karton 7kgs


Taros Kami