+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-A03 750ml Mesin Sensus Komérsial Murni Minyak


Rincian gancang
Tempat Asal: Shenzhen
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-A03
sertifikasi: CE, RoHS, FCC, ISO9001
Kuantitas Orde minimum: 1 Potongan
harga: Negotiable
Rincian bungkusan: 4 Potongan / karton
Waktos pangiriman: 7-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran: 50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan
Panjelasan Produk

750ml Mesin Bénsial Komersil Minyak Intisari murni

Fungsi sareng fitur utama:

1.WIFI APP Smart Remote Controlled: Sambungkeun sareng WIFI, tiasa ngontrol mesin di sakumna dunya ku aplikasi. Gampang dioperasikeun. Waktu kerja sareng tingkat kerja anu tiasa diatur, pompa hawa diimpor, nganggo operasi 24 jam kontinyu

2.WALL MOUNTED: diffuser ieu tiasa dipasang dina témbok, atanapi calik di tempat anu datar sapertos rak buku atanapi luhureun kulkas anjeun, dipasang di toko biasa.

Botol Minyak Big 3.750ml: Kapasitas minyak penting, cocog pikeun hotél, kamar gedé, supermarkét sareng saterasna.

4. Desain Super sepi sareng sampurna: Scénom Aromaterapi Scent kami super sepi. Seungit anu pikaresepeun anu rata merata dina hawa. Spésifikasi:

spésifikasi
kapasitas 750ml
sinyalna 2000-3000m³
warna Bodas / Hideung
sora <45dba
material ABS + PP
Voltaseu 12V
kakuatan 12W
Timing Terakhir 4-6hours
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan 300 * 110 * 215mm
beurat unit 800g
Ukuran kotak warna 365 * 175 * 365mm
paket Kotak 1pc / batin, 4pcs / karton
ukuran karton 745 * 380 * 390mm
NW / karton 9kgs
GW / karton 10kgs


Taros Kami