+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-A03 750ml Mesin Sensus Komérsial Murni Minyak


Rincian gancang
Tempat Asal:Shenzhen
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-A03
sertifikasi:CE, RoHS, FCC, ISO9001
Kuantitas Orde minimum:1 Potongan
harga:Negotiable
Rincian bungkusan:4 Potongan / karton
Waktos pangiriman:7-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran:50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa:buah 100000 per bulan
Panjelasan Produk

750ml Mesin Bénsial Komersil Minyak Intisari murni

Fungsi sareng fitur utama:

1.WIFI APP Smart Remote Controlled: Sambungkeun sareng WIFI, tiasa ngendalikeun mesin di panjuru dunya ku aplikasi. Gampang dioperasikeun. Waktu kerja sareng tingkat kerja anu tiasa diatur, pompa udara impor, kalayan operasi kontinyu 24-jam

2.WALL MOUNTED: diffuser ieu tiasa dipasang dina témbok, atanapi calik di tempat anu datar sapertos rak buku atanapi luhureun kulkas anjeun, dipasang di toko biasa. 

Botol Minyak Big 3.750ml: Kapasitas minyak penting, cocog pikeun hotél, kamar gedé, supermarkét sareng saterasna.

4. Desain Super sepi sareng sampurna: Scénom Aromaterapi Scent kami super sepi. Seungit anu pikaresepeun anu rata merata dina hawa. Spésifikasi:

spésifikasi
kapasitas750ml
sinyalna2000-3000m³
warnaBodas / Hideung
sora<45dba
materialABS + PP
Voltaseu12V
kakuatan12W
Timing Terakhir4-6hours
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan300 * 110 * 215mm
beurat unit800g
Ukuran kotak warna365 * 175 * 365mm
paketKotak 1pc / batin, 4pcs / karton
ukuran karton745 * 380 * 390mm
NW / karton9kgs
GW / karton10kgs


Taros Kami