+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-L02 300ML klasik diffuser ultrasonic klasik


Rincian gancang
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-L02
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 1Piece
Rincian bungkusan: 48 * 36 * 44cm / 24pcs
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

300ML diffuser ambu ultrasonic klasik

Fungsi sareng fitur utama:

1.Mist: aromaterapi sareng halimun tiis, éta damel sepi, cocog pisan pikeun dianggo dina kahirupan sareng padamelan. Kalayan kapasitas 300ml, halimun tiasa langkung ti 10 jam. Kaluaran halimun ieu diffuser sakitar 60-70ml / h, éta cocog sareng rohangan 20-30㎡.

2. Timer: Kalayan tombol "MIST", anjeun tiasa netepkeun halimun standar sareng halimun anu kuat, ogé, anjeun tiasa nyetél 4 modél modél: 60/180 / 360min sareng sinambung. Fungsi ieu ngabantosan anjeun ngadamel lingkungan anu tenang sareng santai.

3.Light: diffuser ambu ieu gaduh 7 lampu LED anu warni. Ogé, unggal warna parantos aya taram sareng pilihan anu jelas, hartosna hurung tiasa ngadaur sareng 14 warna. Atanapi, anjeun tiasa nyetél kana hiji warna anu tetep.

4.Safety: Dirancang sareng fungsina otomatis, diffuser bakal lirén damel sacara otomatis nalika cai ngalir, atanapi waktos naék.


spésifikasi
kapasitas 300ml
kakuatan input 12W
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100-240V 50 / 60HZ
hasil DC24V / 0.5A
material ABS + PP
cahaya 7 lampu LED lampu
otomatis 60/180 / 360min / ON
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan Φ11.2 * 15.4cm
beurat unit 550g
Ukuran kotak warna 11.5 * 11.5 * 21cm
paket 24pcs / ctn
ukuran karton 48 * 36 * 44cm
NW / karton kgs 13.5
GW / karton kgs 16
Taros Kami